33 entry daha
  • hakkında 45 entry girilmiş olmasına rağmen nasıl olur da yazılmaz? nasıl? nasıl? nasıl?

    al pacino!

    serseri tip bender resmen al pacino ulan! gözler, bakışlar, burun, mimikler, tripler... bir insan bu kadar mı al pacino'ya benzer kardeşim? bu özelliğiyle ve oyunculuğuyla filmin bile önüne geçmiştir judd nelson kişisi. oynadığı karakter diğer öğrencileri ezim ezim ezmiş, ağızlarına sıçmıştır. iyi de etmiştir ki, bunun faydaları filmin devamında görürüz. o karakter orada olmasa, kalan dörtlü bir bok yiyemezdi. bir günde hayatlarını değiştirdi çocukların, helal olsun!

    yalnız filmin sonundaki çiftleme yanlış olmuş. marijuana kafasıyla o şekilde kopan bir insan olabilir mi? sanmıyorum ama emilio estevez o sahnede yarmıştır. dediğim gibi çiftleme olayı yanlış olmuş. bence sporcu çocuk ile süslü tiki kız, serseri piçino ile de arızalı şizo kızımız çiftleşmeliydi. inek ise zaten açıkta kaldı ve film böylece grapes of butcher'ın harika bir gözlemle yakalamış olduğu klişeden kurtuldu (bkz: #8274337).

    ayrıca doğal tarzına ve kafadan hasta* haline hasta olduğumuz allison* filmin sonunda neden "normalize" edilip, alık komşu kızı haline sokuldu? anlamak mümkün değil. ne güzel siyah kalem çekiyordu kız gözlerine, sonradan boku çıkacak bir tarzı yaratmıştı. ama siz onu aldınız ve "herkese" benzettiniz. işte bu olmadı.

    sonuç olarak the breakfast club'ı gönül rahatlığıyla evde arkadaşlarla, birayla izlenecek filmler listesinin başına koyabiliriz.
160 entry daha
hesabın var mı? giriş yap