52 entry daha
  • öncelikle sunu soyleyeyim bu filmin trivia'sinda da tom cruise/@azuth da yazdigim sey gerceklesmistir

    "will smith left the production for a couple of days to attend tom cruise's wedding to katie holmes in rome, italy."

    yeter lan tom cruise yeminle yeter..

    oncelikle konunun mevzuhati sahane.. sinema okullarinda, drama yazarliginda bunun üzerine düsülüyor mu bilmiyorum ama bir senaryo ile o senaryonun gectigi mekan in uyumu birebir olmali.. yani simdi post apokaliptik, virutik bir filmi malatya'nin hekimhan ilcesinde cekersen olmaz.. boyle filmler icin yegane memleket manhattandir.. insan o hengamenin durulmasina sasiriyor.. fakat mantik hatasi olarak, manhattan'in o kadar yesermesi insan elinin degmemesinin 15. yilinda mümkün olacagini ben buradan size ispikleyebilirim..

    her neyse bu filmle bir kez daha gorduk ki siyahi arkadaslarimizin john lennon i bob marleydir.. yani bu filmin bas rolunu will smith degil de clive owen (hatta tom cruise hahah) kapsaydi filmdeki arkadasin mantalitesi bob marley üzerine degil de john lennon üzerine kurulu olurdu... bob marley once bunu yiksin sonra gelsin bana kardeslik, baris, redemption ayagi ceksin.. neymis insanin icindeki irkciligi müzik ve sevgi ile bitircekmis.. once sen ümmetin john lennon dinnet sayin marley de sonra sey et.. her neyse..

    velhasil eger ben nuyorkta yanniz kalsam daha sahane işler yapardim diye düsünüyorum.. boyle de yüzeysel bir yorum yapmis, filmin gorsel, sinemasal seysine zerre deginmeyen bir yorum yapmis oldum.. alin tasciyan gorse suratima tükürür..
369 entry daha
hesabın var mı? giriş yap