341 entry daha
  • en yakın arkadaşımın* bana uyguladığı terör. iş sevgili yapmasıyla başka bir boyuta evrilince ben de farklı bir terörle karşılık verdim ve sorunu çözdüm.

    pandemiden önce de görüntülü konuşurduk.görüntülü arama öncesinde zaten muhakkak yazışıyor olurduk. "haydi araşalım ya, naptın hacı? yazmak yoruyor." diye görüntülü aramaya geçerdik.

    sonra bir sevgilisi oldu.bizimki boşboğaz olduğundan beraber yediğimiz her haltı kıza anlatmaya başladı. çok doğal olarak da kız beni kıskanmaya başladı. bir müddet sonra ansızın gelen görütünlü aramalarla baya baya günü gecemi gasp etmeye başladılar.

    bir bakıyorum çağrı düşüyor. açıyorum,arabanın içinde,barda, cafede mıç mıç hallerdeler. kız bana şov yapıyor. "hayırdır bi durum mu var?" diyorum, "yok öylesine hacı seni merak ettik"cevabı yapışıyor. kim kimi neden merak etti belirsiz "ben bu sevişmeli ortama neden dahil oluyorum?" sorusu akıllarda.

    dedim ya günümü gecemi gasp diye,hakikaten arandığım saatlerin sınırı yok. önceleri açmazdım normal insanların "uygunsuz" diye tanımlayacağı durumlardaysam.sonra dedim ki açınca göreceğim manzara belli,bakalım onlar hazır mı? sonra beni sporda üstümde sırf spor sütyeni varken kan ter içinde kalmış,banyoya girer ayak bornozlu,banyodan çıkmış saçlar ıslakken sırf havluya sarılmış, kuaförde saç boyatırken,evden çıkar ayak üstümü giyerken çeşit çeşit hallerde izlemek zorunda kaldılar. sonra görüntülü aramalar normal konuşmaya evrildi. artık hatunu yanındayken aramıyor beni :) görüntülü aramalar da sona erdi.

    bazen çivi çiviyi söküyor gerçekten.
263 entry daha
hesabın var mı? giriş yap