8495 entry daha
  • amazon, türkiye pazarına girmeden önce amerika sitesinden bir dell bilgisayar almıştım. ürünü bir süre kullandıktan sonra hoparlöründe sorun çıkmıştı. her defasında servis gelip işlem yapıyordu ama bir türlü düzelmiyordu. belirli aralıklarla 2 yıl boyunca kullandım bilgisayarı. en sonunda amazon'la iletişime geçmiştim. dedim böyleyken böyle. verimli kullanamıyorum bilgisayarı. çok özür dileyerek 2 yıl önce aldığım bilgisayarın ücretini, daha ben ürünü göndermeden anında kartıma iade etmişlerdi. bu büyük bir şoktu benim için.

    türkiye pazarına girdiklerinden beri alışveriş yapıyorum. hiç iade edeceğim bir sorunla karşılaşmadım. ta ki geçen haftaya kadar. aldığım bir üründe sorunla karşılaştım. türkiye'deki herhangi bir siteyle muhatap olsam en az 4-5 ay uğraşmam gerekecekti. hakem heyeti vs. durumu anlattım. anında iade talebi oluşturup evimden kargoyu aldılar ve 72 saat içinde paramı iade edeceklerini söylediler. tekrar bir şok yaşadım.

    artık bir ürün alacağım zaman, daha pahalı olsa bile amazon'u tercih ediyorum. diğer siteler benim için yok hükmündedir. teşekkürler amazon.

    not: satıcısı amazon olan ürünlerden bahsediyorum. alışveriş yaparken satıcı kısmından amazon.com.tr'yi seçerek kanser olmaktan kurtulabilirsiniz.
9581 entry daha
hesabın var mı? giriş yap