8 entry daha
  • devlet hastanelerindeki muayene süreleri buradan uzun. göz mühim, para vereyim ama doğru düzgün olsun diye gittim, para verdiğimle kaldım.
    göz muayenesini 15 saniyede yapıp bana gözlük veren hastane. abartmıyorum, doktor bu nasıl dedi iyi dedim, bu nasıl dedi bu da iyi dedim, tamam 1.25 güle güle dedi. sağ göz sol göz bile yapmadı neye uğradığımı şaşırdım, konuşmama bile müsaade etmedi. doktor görmeden önce başka bir yerde cihazlarla bakıyorlar tabii, fakat doktorun yanına gittiğimde ne derdimi anlatmama müsaade etti, ne de ne yaptığını anladım.
    muayene ederken her iki "bu nasıl" sorusuna da "iyi görüyorum" cevabını verdim, neye göre neyi seçti anlamadım. hangi numarayla nasıl gördüğümü hangisiyle iyi hissettiğimi anlamama müsaade etmediği gibi kendisinin de anladığını sanmıyorum. sağ gözümde iki değişik cam denedi ve her ikisine de iyi dediğim halde hem sağ hem sol için numaralı cam yazdı. verdiği gözlüğü aldım ve numarası bariz büyük, hiç iyi hissetmiyorum kullanırken. bu nedenle de kullanmıyorum, tekrar başka bir doktora gideceğim, bu şikayetimi internet sitelerine yazdım, muayene paramı geri istedim, oralı bile olmadılar, 15 saniye muayene süresinden hastane yönetimi de memnun demek ki.
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap