708 entry daha
  • baştan söyleyeyim, hiçbir zaman çok büyük bir hayranı olmadım. ama birçok futbolsever gibi ajax’ın 4 sene üstü üste şampiyonluğundan sonra kariyerini takip ettim. sadece onu değil o takımdan siem de jong, daley blind, jan vertonghen ve toby alderweireld gibi futbolcuları takip ettim. kimi çok büyük futbolcu oldu kimi o potansiyeli devam ettiremedi. ama o takımın açık ara luis suarez sonrası en yetenekli futbolcusu eriksen’di. tottenham’a gitti falan derken o üst seviyeye hiç çıkamadı hatta bunu biraz tembelliğinden olduğunu da düşünmüştüm. üstüne bugün maçın daha 5. dakikasında korner kullanırken nefes nefese görünce yine çabucak yoruldu bizim eriksen diye düşündüm.

    sonra eriksen yere yığıldı ve futbolda en sevmediğim ve korktuğum şey olan panikle sağlık ekibi çağıran futbolcuları gördüm. sonra kalp masajı başlayınca kendimi hadi eriksen hadi oğlum kalk diye söylenirken buldum. yalan değil azıcık gözüm de yaşardı. öylece kalakaldım sevgilisinin halini görünce. ha diyeceksiniz milyonlar kazananan taa danimarkalı futbolcu için değer mi ama benim için değer işte. seviyorum bu oyunu ve onu oynayan futbolcuları.

    umarım daha uzun yıllar aramızda olursun eriksen.

    bu arada simon kjaer ve kasper schmeichel kaptanlık ve liderlik dersi verdiler, helal olsun ikisine de. bendeki yeriniz başka olacak bundan sonra.
172 entry daha
hesabın var mı? giriş yap