124 entry daha
  • sözlükçülerin yarın yokmuşçasına ego yarıştırdığı onlarca başlıktan biri. sözlük bildiğin "instagram'ın resimsizi" haline geliyor. herkes her başlıkta durmadan kendini övüyor.

    tipik sözlükçü: en az 1.92 boyundadır, maaşı 10 bin dolardan başlar, en az 6 dil bilir, iq'su en az 200'dür ve 10 farklı ülkede 10 farklı sevgilisi mevcuttur. 40 yaşına gelse de en fazla 20 gösterir. insanlara yaşını söylediğinde asla inanmazlar. ha bir de yurt dışına çıktığında türk olduğunu söyleyince herkes şaşırır çünkü onu görenler norveçli veya isveçli olduğunu düşünürler.

    en iyi çocukluğu ve en iyi gençliği o yaşamıştır, o büyüyünce dünya da bozulmuştur çünkü dünya onun yüzünün suyu hürmetine yaratılmıştır. dünyadaki son düzgün nesil kendi neslidir, en iyi filmler onun gençliğinde çekilmiş, en güzel müzikler onun ergenliğine denk gelmiştir. en iyi eğitimi o almıştır, en zor sınavlardan o geçmiştir. 6 yasından beri ateisttir, en az 3 enstrüman çalabilir, 30 yıldır evinde televizyon açılmamıştır, belgesel dışında bir şey izlememez, kendi gibi çocuğu da dahidir, instagram ve facebook hesaplarını yıllar önce kapatmıştır, sürekli al-sat yaparak bitcoin düşerken de yükselirken de kazanır. işyerinde kafası atarsa istifayı basar geçer. tüm dünya klasiklerini daha ilkokuldayken orijinal dilinde okumuştur.

    her biriniz birer peygamber hatta tanrısınız. tüm dünya sizi tanımalı ve size tapmalı. siz olmasaydınız dünya da olmazdı.
98 entry daha
hesabın var mı? giriş yap