7 entry daha
  • gösteri(ş)ci milletvekili. böyle kamera karşısında sol gösterisi yapıyor ya hep, gerçek sevdası ve hayranlığı kapitalizm beşiği amerika'ya. valla! bu kadar militan imaj kastırınca diyorsun ki "dünyayı bir küba yapma motivasyonunda galiba" ama nedense çocuğunu gidip küba gibi bir ülkede doğurmuyor mesela. amerika'yı seçiyor sol'umun vekili. ideolojiye inancı mı yok, güveni mi... o zaman neden bu sloganlar, bu havadaki sol yumruklar!

    işte buradan bakıp değer biçin.

    ha, ben bu ikiyüzlülüğünden mi sevmiyorum bu kadını? yok. 2016'daki il kadın kolu başkanı seçiminde verdim onun notunu, bir daha da virgülden sonraki kısmı bile değişmedi. ilçe başkanlığı seçimlerine müdahalede bulunduğu için sitem eden bir kadına, kürsüye çıktığında bir milletvekili ağırlığına yakışmayacak üslupta hiç erinmeden laf sokmaya kalkmış, üstüne de "çocuklarımı bile göremiyorum" demogojisine sarılmıştı bu kadın vekil. çocuklarını kavgasında kalkan edenlerden nefret ederim zaten, o cepte. ama bu kadar mı eleştiriye kapalı, bu kadar mı narsist olur bir insan! o kürsüdeki söylemleriyle salondaki konudan bihaber kadınlara, yani aslında tribünlere oynayarak alkışlarıyla linç ettirdi kadını ya, hani ben daha ne diyeyim. diyecek şey çok da yazmıyorum. ben gördüğümü unutmadım. düştüğüm dehşeti de unutmadım. bu zorbalığa maruz kalan kadın sineye çekti, belki diğer gördüklerinin yanında sivrisinek gibiydi ama benim o gün hissettiklerim hiç geçmedi.

    o yüzden bu karakterden kürsü gösterisinden ötesini beklemeyin. kameralara oynamayı, insanları kışkırtmayı iyi bilir ve sever.
60 entry daha
hesabın var mı? giriş yap