1 entry daha
  • yetmiyorsa işini degiştireceksin bunu ciddi ciddi düşün . hiç bişeyin kendiliginden düzelmesini bekleme sen ne kadar kıssan da olmayacak o iş ben bekarim bana karı boşamak kolay .

    dünyanın bütün pahalı şehirlerinde durum bu malesef ev sahipleri bu soruna çözüm bulamadı bulamayacak da . sorun ev sahiplerinde degil . 4 gün önce aşı için özel rayap hastanesine gittim aşı olmak için formları doldurduk suriyeli giyimi kuşamı iyi ingilizce bilen yaşlı amca eşi ve kızları torunları vs hepsi gelmiş aşı olacaklar görevli formları aldı sıralya 3 li 5 li alcak suriyeli aileye siz sonra dedi kızı hemen atarlandı bizde geldik sıradaydık falan yani hakkı olup olmadıgını bilmiyorum suriylerinde aşı hakkı vardır muhakkak lakin işleyişi bilmiyorum kendisine yapılan haksizlıga razı gelmedi yada öncelikli olmadıgını bilmedi bilmiyorum sonuç görevli şimdi burda seninla tartişamam sana anlatmaya çalişmaya çalışmayacam dedi . ilk onları aldı .

    ev kiralama işinde de evi bir buralıya verse aşırı pazarlık ediyor yok depozito alma yok seneye zam yapma . yabancı öylemi adamdan 1 seneligi alirsin paşa paşa gıkınıda çıkaramaz fazla .

    bu sebeplerden ötürü ülkede kıracı olduk .
670 entry daha
hesabın var mı? giriş yap