441 entry daha
  • şehir efsanesi olan erkek. alayınız evinizin kadını - çocuklarınızın anası, sonsuza kadar mağaranızda kalacak kadın arıyorsunuz. hiçbirinizin keyifli, düzenli, saygı sevgi bazlı fakat nikahın şart olmadığı bir ilişkiye "he" dediği yok. hepiniz evlilik meraklısısınız erkekler. alayınız düğün fanboysunuz. aşık olduğunuz veya yeterince sahiplendiğiniz an, o kadının, anne meşalesini devralması ve size her akşam fasulye ıslaması şart. o kadını döllemeniz şart. saçları ele dolayıp mağaraya sürüklemeniz şart.

    işler düzgün gitmezse, kadının başka erkeklere gitme ihtimalini asla düşünemiyorsunuz bile. sizin malınız o artık. o yüzden derhal evlenilmeli. ancak böyle huzur buluyorsunuz. ilişki iyi gidiyorsa sırf bu 3 ay sonra “evlenelim” tepinmesi sebebiyle, flörtlerden bıktım ve uzun zamandır kimseyi hayatıma dahil etmiyorum. ama arkadaş ortamlarında bile gözlemlediğim bu. hepiniz evlilik meraklısısınız, erkekler aşırı istiyorlar evlenmeyi akıl almaz bir türbülans.

    tn: olmayan erkek. hepiniz düğününüzde kafanıza bağlanmış kravatla halay başı damat olmak ve harmandalı oynamak isteyen anadolu yiğitlerisiniz. sırf şov abv evli gibi yaşayacakmış da evlenmeyecekmiş. aynı masada oturmaya hatun bulamıyor ama havalara gel. beraber yaşama konusunda sevgilisi olan kadına "ben aileme bunu açıklayamam" diyen erkek gördü bu gözler.

    ne kadar başarılı, güzel sister'ım varsa, hayatlarındaki erkekler at koşturur gibi, savaşa gider gibi kızları nikah masasına sürüklediler, çoşkun seller gibi çağlarcasına. kızlara soruyorum neden bu kadar hızlı evlendin ki diye, tazmanya canavarı gibi harala gürele ittiren erkeğin hızından aptala dönmüşler, basiretleri bağlanmış. "ne bileyim bi baktım bohça gelmiş" diyor kızceğizler.

    bu memlekette kadın değil, erkek derhal 'iyisinden' bir kadın edinerek başını bağlama derdindedir. nafaka falan full hikaye bunlar. bağlayamayınca kadın düşmanı olurlar, korkunç canavarlaşırlar, kadınlar da hep tipe başarıya eğitime falan bakıyordur zaten neye bakacaklarsa ashsah. bu ülkedeki erkeklerin efsanevi oğluşlukları ve mağdurum da mağdurumculukları ya. pitty.
335 entry daha
hesabın var mı? giriş yap