20 entry daha
  • filmin senaristi - aynı zamanda american history x'in de senaristi - david mckenna, "hayatımın senaryosunun içine etmişsiniz. sike amcığa meze etmişsiniz. çıkartın ulan benim ismimi bu filmden" diye larry clark ve yapımcıya filmi itin götüne sokan bir mail atarak ismini filmden çıkarttırmış. daha doğrusu ismi zachary long olarak geçiyor. ibretlik ayar sekansı şurdan okunabilir: http://brinkmedia.com/…bullysite/mckennaletter.html

    olaylar gerçek ama filmin uyarlandığı kitap yeterli belge sunmadığı için filmin böyle bir iddiada bulunma hakkı yokmuş. zamanında kitapta olayların çok fazla çarpıtıldığıyla ilgili enteresan siteler türemişti. sitelerinde yapımcıların kendilerini tehdit ettiğini iddia edenler bile vardı. şimdi ölmüş bütün siteler. ilginç teorilerden bir tanesinin kaydı şurada duruyor: http://web.archive.org/…//www.freelisaconnelly.com/ ne zamana kadar kalır bilemiyorum.

    filmde beni en rahatsız eden şeylerden biri, gerçek karakterlerin gayet çirkin olmasına rağmen oynayanların hepsinin güzellikten ölecek durumda olmasıydı. larry, "nick stahl izledin işte fena mı oldu?" derse, "olmadı baba aynen devam. hatta daha çok am, daha çok sik istiyoruz." derim. kalbini kıracak halim yok. büyüklerine saygılı olacaksın!
54 entry daha
hesabın var mı? giriş yap