1685 entry daha
  • milletvekillerinin, sosyal demokrat ve ilk kadın başbakan'a sevinçle güven oyu verip bir kaç saat sonra bütçesini reddederek sağcıların bütçesine onay verdiği; buna alınan küçük koalisyon ortağı yeşiller partisi'nin "bu bütçe yeterince çevreci ve birleştirici değil, zaten sağcıların yaptığı bütçe ile de çalışmayız" diyerek hükümetten ayrıldığı, 7 saat önce seçilen taze başbakan'ın "koalisyon ortağım hükümetten çekilince ve bütçem reddedilince başbakan kalmam etik olmaz" diyerek istifa ettiği ülke.

    "kiraları artırsak mı ya?" sorusuyla başlayan siyasi kriz yeterince çevreci bulunmayan bütçe ve fazla ahlaktan sürekli istifa eden siyasetçileri yüzünden bitmiyor. resmen dertsizlikten siyasi kriz çıkaran ülke. 1 hafta türkiye gündeminı takip etseler sağcısı solcusu omuz omuza "ölürüm isveç'im" söyleyecekler, haberleri yok.

    debe editi:
    akdeniz üniversitesi hastanesi'nde kemik iliği nakli servisinde yatan cocuk hasta icin acil 0 rh + trombosite ihtiyaç varmış. lütfen verebilecek olan varsa cloudy and kinky ile iletişime geçsin, hiçbir yerde bulamıyorlarmış. acil şifalar diliyorum...
729 entry daha
hesabın var mı? giriş yap