189 entry daha
  • sonuç olarak iyi oku kardeş burayı..

    annenin başörtüsünü -kul-la-na-rak- iktidara geldiler (üzgünüm realite bu) ve bizi bu duruma getirdiler tüm ülkeyi soydular bazı insanlar.

    başörtüsüne olan yasağın din ile ilgisi yoktu aslında. dinin devlet işlerine girmesine engel olmaya çalışıyordu o dönemin askerleri veya cehapelileri diyelim. bunu engellemeye çalışıyorlardı. ama başaramadılar. yaşayıp görmek istediniz. gördünüz. ancak halen anlayamamışsınız gibi geliyor üstadım.

    yazındaki samimiyeti görüyorum ve teşekkür ediyorum.

    akp ilk 10 yılı evet iyiydi (metrobüs yapılan yıllar). devletin tesisleri satılarak giren bu sıcak para, fabrikalar kurmak yerine betona döküldü. sizin gibi zenginleşmedik ama istikrarlı bir ekonomide önümüzü gördük eyvallah fakirleşmedik en azından diyelim. sonra devlet erkleri ortadan kalktı. din kullanılarak akp nin yaptığı yanlışlar engellendi. sen dinsiz misin? vatan haini misin? argümanları ile yolsuzluklar kapatıldı. işte tam da bu yüzden dinin devlet işleyişine karışmaması gerekiyor. ama bu ortadan kalkınca saltanat geldi. şimdi bu adam seçim meçim yok ben gitmiyorum dese kim ne diyebilir? sana sorarım. ek olarak ben de o dönemi yaşadım. bu kriz ondan 10 kat büyük. insanlar domatesi tane ile alıyor.

    tanım:özeleştiri.
27 entry daha
hesabın var mı? giriş yap