38 entry daha
  • çok boşum bugün ofiste, hadi inceleyelim bakalım:

    rohan:
    cavalry olayında gondor'dan daha üstün. level 4 bir theoden ve 5 parti rohirrim ile koca bir orduyu rahatlıkla talan edebilirsiniz. elf archerların da range'i gayet uzun. mordor'un tek elle tutulur olayı olan trolllerine karşı birebir. level 5 aragorn ve level 5 gimli ile bir orduyu gayet rahat indirebilirsiniz. legolas çabuk ölüyor başlarda, ama çok güçlü.

    gondor:
    boromir yapısı itibarı ile de antipatik bir insan olduğundan(ringwraith'ten tek farkı, bir ringwraith kadar uzun yaşayacak zamanı olmuş olmaması nazarımda) pek tercih etmeyiniz. zaten bi sike de yaradığı yok. faramir hem knight olarak, hem de ranger olarak kullanılabiliyor. gayet iyi. zaten bir gandalf basabilecek kadar vaktiniz de olduysa, ve kazara onu level 8 falan yapabildiyseniz, karşıdaki insanı rahatlıkla oyundan soğutabilirsiniz. (level 10 gandalf'ı gören oyundan çıkıyor zaten) şurada sevimsiz bulduğum tek olay, level 10'da gandalf'ın aldığı aoe büyüsü. filmi izleyenler de hatırlar, o büyü gandalf ile witch king'in karşılaşmasında, witchy'nin(samimiyiz) galdalf'ı yere serdiği büyü. onu witch king'e koymalılardı, ki zaten kendisi diğer herolar arasında oldukça zayıf kalıyor. bir de gondor'da dallama pozisyonu için denethor muydu o pezevengin adı neydi? onu yapabilirlerdi. savaş anında: "burn faramir" ability'sini kullanarak samimi bir hava yakalanabilirdi.

    isengard :
    rushing için süper. oyunun en başında en güçlü olan race. lurtz ve saruman heroları. lurtz zaten yakışıklı bir uruk-hai, seviyoruz. başarılı da oyunda. saruman'ın grima the wormtongue ikonlu bir büyüsü var. combat'ta yapınca karşı tarafın ordusunun yarısını alıyor, süper oluyor. ama uruk archerların range'i kısa, warg riderlar da rohirrim ve gondor knight'lar kadar iyi değiller. biraz zayıf isengard. kaldı ki gandalf daha enseyi aldırmamış, shire'da kızkaçıran sektöründe çalışırken bu adam white değil miydi? nedir bu saygısızlık saruman'a yapılan? level 10'da gandalf orta dünya'yı patlatsın, saruman'a bişey yok. galatasaray'ın hagi'ye jübile yapmaması ile birlikte gördüğüm en büyük vefasızlık da budur.

    mordor:
    witch king ve 2 nazgul ile birlikte 3 herosu var. troller çok güçlü. sadece iki troll seçip onları koruyup kollar, level 5 ve üstü yaparsanız muvaffak olmamanız işten değil. bonuslar konusunda da elini korkak alıştırmamış ea. oyunun en çok bonus alan race'i mordor. the eye, witch king'in aurası ve drummer troll ile birlikte 5 tane troll, orta-dünya'ya bedel. bir de haradrim mumakilleri var ki, herolara charge yaptığında direk üzerinden geçiyor, öldürüyor. çok fena. haradrimleri hintli yapmışlar yalnız, konuştuklarında simpsons'daki bakkal geliyor aklıma, oyundan uzaklaşıyorum.
56 entry daha
hesabın var mı? giriş yap