8 entry daha
  • staj icin "bu sefer adam gibi bi yere başvurucam, bari cv de gözüksün de işe yarasın* " dediniz, gözünüze kestirdiğiniz büyük şirkete gittiniz, fakat staj başvurularının bundan 2 ay once kadar bittiğini, zaten torpiliniz yoksa da zor gireceğinizi öğrendiniz. mezun olmak icin stajınızın ne kadar önemli olduğunun da farkındasınız.. ya da bunların hicbiri olmadı, ama rahatınıza düskünsünüz... her iki durumda da yapmanız gereken arkadaslarınızdan birinin babasının çalıştığı yerde staj istemek, o da yoksa bi şekilde bürosuna erişiminiz olan bir fabrikanın/işyerinin mührünü ayarlamak..

    tanıdık vasıtası ile stajı ayarladıysanız zaten bir sorun yok, bi şekilde gerekli imzaları da alırsınız elbet. ama eğer zor yolu seçtiyseniz, -ki mührün alınması/yaptırılması şarttır,- biraz uğraşmanız gerekecek. defterinizi yazın, (bu iş icin de etraftan bol bol defter örneği bulmanız gerektiğini soylememe gerek yok saniyorum,) sonra da boş kağıtlara imza atmaya baslayın.. imzanın 50 tane aynısından atabilecek seviyeye geldinizse, stres yapmadan elinizi titretmeden defterin sayfalarını imzalayın..

    okula geri götüreceğiniz zarf ve "stajı başariyla yapmiştir harikadır süperdir" mektubu için antet gerekebilir, ki artık word de bile yapılabilen birşey bu.

    hepsi bitince 1 günde 40 günlük stajı birden yapmış olmanın verdiği yorgunluk ve huzur ile bölümünüze teslim edin, sonra da bölümün önünden her geçişinizde "anlamışlar mıdır acaba" şeklinde stres yapıp panolara bakıp bunun tadını cıkarın..
32 entry daha
hesabın var mı? giriş yap