7684 entry daha
  • yine bir steam indirim dönemi ve yine cüzdanlarını boşaltmak isteyen bir ton insan var. zilyon tane oyun arasından ne alacağına karar vermek de epey zor. şimdi gelin hep beraber neler alabiliriz onlara bakalım.

    ilk olarak geçtiğimiz indirim döneminde yaptığım tavsiye listesini sizlerle paylaşmak istiyorum. fiyat güncellemeleri olduysa listedeki bazı fiyatlar değişmiş olabilir. mazur görün:

    (bkz: #130469591)

    şimdi bu indirimlerde gözüme çarpan bazı oyunları paylaşmak istiyorum:

    zombie army trilogy- 85 % indirimle 9,75 tl
    sniper elite oyunlarının zombili versiyonu. bir keskin nişancı olarak hitler'in nazi zombi ordusunu durdurmaya çalışıyoruz. 4 kişiye kadar eşli oynama seçeneği de var. zombi kıyametine bayılanlara ilaç gibi gelecek bir oyun.

    darksiders 3'lü oyun paketi- 82 % indirimle 83,05 tl
    mahşerin dört atlısı'nı kontrol ettiğimiz ünlü darksiders serisinin ilk 3 oyunundan oluşan bir paket. hack 'n slash sevenlerin kaçırmaması gereken bir fırsat. 100 saat üzeri bir oynanış süresi sunuyor.

    dragon's dogma dark arisen- 70 % indirimle 29,40 tl
    açık dünya bir rpg oyunu. sağda solda skyrim ile karşılaştırıldığını görebilirsiniz bol bol. ister büyücü olun ister okçu veya savaşçı. açık dünyası oldukça geniş. hikaye anlatımı konusunda çok iddialı değil ama çok keyifli bir oynanış sunuyor. oyunda birçok mitolojik yaratık bulunuyor. onları kesmek epey keyifli. üstelik oyunun dark arisen isimli dark souls tadında başlı başına bir oyun sayılacak bir dlc'si de mevcut. sizi uzun saatler başına bağlayacağından emin olabilirsiniz.

    lords of the fallen- 85 % indirimle 7,35 tl
    souls-like türünde bir oyun. steam incelemelerine aldırmayın. ben her dakikasını keyifle oynadım. tam olarak dark souls oyunlarıyla kıyaslanamaz ama souls-like dünyasına girmek isteyenlerin mutlaka oynaması gereken bir oyun. oynanış süresi ne çok uzun ne çok kısa. bence tam olması gerektiği gibi.

    sleeping dogs definitive edition- 85 % indirimle 13,35 tl
    gta'nın uzak doğu temalı olanından diyelim siz anlayın. ama gta ile karşılaştırılması bence çok doğru değil. oyunu en farklı kılan noktası teması itibariyle yakın dövüşün ön planda olması. senaryosu, hikaye anlatımı kesinlikle çok güzel. insanı içine çeken türden. çete savaşlarını, çete-polis mücadelesini işliyor ve çeteye sızan bir polisi yönetiyoruz.

    shadow warrior collection- 82 % indirimle 13,86 tl
    üçüncü oyunu geliştirilmekte olan shadow warrior serisinin ilk iki oyununun paketlenmiş hali. iki oyunda da lo wang isimli bir savaşçıyı yönetiyorsunuz ve dünyanızı işgal eden iblis ordularını geldikleri deliğe sokmaya çalışıyorsunuz. düşmanlarınızı ister kılıcınızla bin bir parçaya bölüp çeşitli kombolarla delik deşik edin ister cephaneliğinizdeki birbirinden farklı silahla mermi manyağı yapın ya da havaya uçurun. serious sam tarzındaki oyunları seviyorsanız buna bayılacaksınız.

    metal gear rising revengeance- 75 % indirimle 12,25 tl
    mgs hayranlarının yakından tanıdığı raiden'ı yönettiğimiz bir spin-off oyunu. sadece kılıcınız ve siz. hesap sormadığınız bir kişi bile kalmayana dek kılıcınızla her şeyin içinden geçeceksiniz. bir metal gear oyunu olduğu için çok da yazmaya gerek yok diyorum. ama metal gear demişken buradan (bkz: konami) efendiye iki çift laf etmek isterim. ulan konami senin derdin ne ha? getirsene olm önceki metal gear oyunlarını da pc'ye. metal gear oynayacağız diye burada emülatörlerle canımız çıkıyor sen gitmişsin orada paçinko mudur maçinko mudur her ne haltsa onlarla uğraşıyorsun. ulan sene olmuş 2021 ben bütün hikayeyi öğreneceğim diye ps2, ps3 peşinde mi koşacağım? zaten kojima reyiz'i de küstürdün, onun için de sana laflar hazırladım ama şimdi onun sırası değil. içinde şu kadarcık insanlık kaldıysa o oyunları pc'ye getirirsin.

    dmc devil may cry- 75 % indirimle 15 tl
    klasik devil may cry oyunlarının izinden gitmeyen yeniden yorumlanmış bir oyun. tam anlamıyla bir dmc oyunu sayılmasa da oynanış olarak çok başarılı bir oyun. dmc serisinden bağımsız olarak çıksa kesinlikle daha çok beğenilirdi.

    pumpkin jack- 60 % indirimle 20 tl
    overlord oyunlarındaki gibi dünyayı daha kötü bir yer haline getirmeye çalıştığınız eğlenceli bir oyun.

    outriders- 67 % indirimle 95,37 tl- looter shooter ryo türünde oldukça beğendiğim bir oyun. bu indirimlerde en çok almak istediğim oyun olur kendileri.

    halo wars definitive edition- 65 % indirimle 10,93 tl
    halo evreninde geçen başarılı bir rts oyunu. oynayacak rts arayıp bulamıyorsanız halo serisine de ilginiz varsa tam size göre.

    red faction guerilla remarstered-
    75 % indirimle 7,75 tl
    uzayda geçen patlamalı çatlamalı açık dünya bir aksiyon oyunu arıyorsanız tam size göre. yalnız burada dikkatinizi bir şeye çekmek istiyorum. "patlamalı çatlamalı" ifadesini laf olsun diye yazmadım. oyunda görebileceğiniz her yapıyı havaya uçurabilirsiniz. fizik tabanlı bir çevre var ve bu da demek oluyor ki taş üstünde taş kalmayacak. "hikaye benim için önemlidir, önce çıkan oyun varsa ondan başlamak isterim." diyen varsa tüm oyunların bulunduğu paket 75 % indirimle 22,25 tl.
3750 entry daha
hesabın var mı? giriş yap