47 entry daha
  • insanlar dolarlarını satıyor algısı yaratıp, daha kimsenin anlamadığı götü boklu bir mevduat faizini harika bir olaymış gibi gösterip, ellerinde ne kadar swap parası ve kamu bankası rezervi varsa sattırıp ülkenin dinamikleriyle oynarken, suni şekilde yaratmaya çalıştıkları dolar değeri 8 gün sürdü.

    insanlar sizin ne mal olduğunuzu bilmiyor mu? adı seydullah beytullah ramazan abdülrezzak olan adamlar geçmiş ülkeyi yönetiyor. kabinede bir tane okumuş, aydın, entelektüel, ne yazık ki sizin tabirinizle beyaz türk yok. bakan pişmiş kelle gibi programlarda sırıtıp gözlerime bakın diyor lmao. ben 26 yaşımda şu dalkavuklardan daha iyi becerirdim bu işi o derece.

    insanlar salak değil, ne yapmaya çalıştığınızı da biliyorlar. suni düşürdüğünüz değer birçok kişinin gözünde alım fırsatı. küçük balık büyük balina kurumsal fark etmeden millet topluyor 11 12'den deli gibi. üstelik tüm bunlar dünya tatildeyken oluyor.

    bir de borsalar kapanınca akşam 7'de halkımız bir lira makasla döviz bozdu tl'ye geçti diye göz göre göre yalanlar atıyorlar. davarlar sizi.

    1 ayda 18'e çıkan türk lirasıyla ilgili tüm söylemlere bilerek yapıyoruz, yeni model, nas, çin diyerek laf eden herkesi vatan haini ilan eden, sonra 12'ye düştü diye sevinip halay kuran insanlara bunlar müstehak. ondan gram üzülmüyorum atın daha fazla kibrit amına koyım.

    15 lira olsun da yeni yıla girerken bir kadeh de dolar için kaldırayım dediğim kur. ayrıca siyasal islam'a kafam girsin.
390 entry daha
hesabın var mı? giriş yap