1 entry daha
  • otel büyük sayılabilecek bir araziye kurulu olsa da düzgün bir planlamayla oldukça kullanışlı şekilde yapılmış, bir yerden farklı bir yere giderken kilometrelerce yol yürümek zorunda kalmıyorsunuz. odaları oldukça temiz (zaten otelin en çalışkan ve güleryüzlü personeli kesinlikle kat hizmetlerinde çalışanlar) ve kaliteli.

    aktiviteleri herkesi tatmin edecek düzeyde her otelde olduğu gibi klasik aktiviteler ancak bu oteldeki eksi animasyon ekibinin kötünün altında performans sergilemesi zira hiç bir aktivite sabah ve öğlen animasyon açılışları dışında duyurulmuyor hiç bir animatör doğru düzgün iştirak etmiyor ve çok fazla ilgili durmuyor. havuz oyunu denilen öğlen eğlenceleri oldukça kısıtlı 9 gün kaldım ve aynı oyunlar en az 2 kere görmek zorunda kaldım.bunun dışında ben kendi kendime aktiviteleri takip ederim her türlü haltı araştırır bulurum diyorsanız gayet eğlenceli olayların içine dalabilirsiniz. bu arada animasyon ekibinin cansızlığı çaldıkları berbat müziklere de yansıyor.

    aquapark bölümü yaşınız kaç olursa olsun ruhunuzu çocuklaştırmanıza yardım edecek kadar eğlenceli. bunun dışında otelde çok sayıda havuz var ancak hiçbiri çok ciddi bir yüz ölçümüne sahip değil . yine de azmederseniz bomboş olan ufak havuzları bulup rahat rahat yüzebilirsiniz.

    yemekleri benim herşey dahil sistemle çalışan bir otelden beklediğimden çok daha iyiydi özellikle mezeleri gayet başarılıydı. günün neredeyse yarısında dondurma yiyebilmeniz de ayrı bir keyif zira bir çok otel bunu günde 2 saatle kısıtlıyor. içeceklerle ilgili yorumum sadece alkolsüz olanlara yönelik olabilir zira canım sıcaklarda alkollü hiç bir şey istemediği için faydalaynmadım. meyve suyu olarak falez denen kötü ötesi içecekleri içmeye mahkum oluyorsunuz ancak ufak bir araştırmayla sahil tarafındaki bar bölümünde lipton ice tea görünce çölde su bulmuş bedevi gibi seviniyorsunuz. tatlıları çok kaliteli olmasa da çeşitlilik olarak gayet yeterli düzeydeydi pelitten pasta alıyormuşçasına yaklaşmazsanız olaya siz de keyifle yiyebilirsiniz bir çok tatlıyı.

    sadece balık ve türk a la carte restaurantlarını denedim ve yorumum çok kısa balık için ilk günden muhakkak rezervasyon yaptırın türk restaurantının önünden geçerken bile kafanızı çevirin.

    bir uyarı : yemek yerken bir rus görürseniz ki çok göreceksiniz muhakkak kafanızı çevirin yoksa ne iştahınız kalır ne yemekten zevk alırsınız adamlar 3 kişi masaya oturup 11-12 tabak yemeği iğrençleşerek işkembelerine doldururken yetmezmiş gibi diğer tarafta ırklarının başka temsilcileri tabak tabak kayısıları pazar çantası kıvamındaki plaj çantalarına doldurmakla meşgul oluyorlar. (adamların kayısıya olan zaafını hala çözebilmiş değilim ama hayatlarında ilk kez görüyormuş muamelesi yapmalarını fazlasıyla yadırgadım hani bizim tarım ürünleri ilaç kalıntısı içeriyordu diye düşünüyor insan)

    ayrıca müşteri ilişkileri oldukça iyi, otelden ayrılacağım gün saat 10 civarında rahatsızlık duyduğum eksiklikleri belirten bir notu kendilerine iletmemin üzerinden 3 saat bile geçmeden otel müdürü yaşar bey geri dönüş yaparak konuyla ilgili açıklamalarda bulunup düzeltmek için çalışacaklarını söyleyerek ayrılırken bile kalbimi kazandılar.

    aklıma gelirse yine yazarım ama gitmenizde fayda olduğunu söyleyebilirim çünkü güzel yanları eksiklerine çok daha ağır basıyor.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap