9 entry daha
  • ergenekon operasyonu'nun palavralığını, bu hadiseden pis kokuların yükseldiğini tek başına kanıtlayan adam.

    bu "yazar (!)" yıllardır darbe borazanlığı yapmakta, cunta kuyruğu kovalamakta, en ırkçı ve ayrımcı söylemleriyle toplumu provoke etmektedir.

    (bkz: ordu göreve)

    gökçe kişisi dink öldürülünce "türkiye bir düşmanını kaybetti" manşetleriyle gücü yettiğince üniversiteleri terörize etmekle birlikte halen açıktan yaptığı kürt düşmanlığını "kürtten alışveriş yapmayın", "kürtlere karşı devletin yetersiz geldiği noktada kendinizi koruyun" gibi faşizan söylemlere vardırarak allah'ın günü şiddet ortamı oluşturmaya çalışmaktadır.

    lakin ne hikmetse; "darbeci, milliyetçi terör örgütü" soruşturan insanların aklına ne gökçe fırat gelir ne o'nun paçavra yayın organları. daha ilginci istanbul'un göbeği taksim'deki merkezinde yaklaşık 35 yaşında olan bu asker kaçağını o çok sevdiği orduya falan da almazlar. her celp dönemi mükelleflerin tepesine binen inzibatlar ne hikmetse bu adamı kulağından tutup kışlaya postalamaz...

    üstelik dişi ağrısa akp'ye söven gökçe fırat ve yazarlarından yaklaşık 1 yıldır ne hikmetse hükümet destekli ergenekon operasyonu konusunda tek satır söz duyulmamıştır...

    tabi bunlar normal şeyler. turhan çömez, sinan aygün, mustafa balbay ve emin gürses gibi adamlar ise ne de olsa ergenekon terör örgütünün azılı liderleri yahut üyeleri..
113 entry daha
hesabın var mı? giriş yap