• olay dün gerçekleşmiş. izleyince çok duygulandım.
    ahmet ceylan isimli kahramanımız iş yerinin karşısında bulunan binanın 6. katındaki balkondan bir çocuğun sarktığını görüyor, videoda görüldüğü gibi hemen binaya doğru koşuyor. ama nasıl bir koşma o öyle. havada yakalamış ve kafasının yere vurmasını engellemiş, çocuk çok yüksekten düştüğü için tamamen tutamamış,çocuğun kalçası ve ayağında kırıklar oluşmuş.kendi hayatını da tehlikeye atıyor kahramanımız bence takdir edilmesi gereken bir durum. çünkü böyle bir yükseklikten üzerine bir yüklü bir ağırlık çarpacak. bunu göze alıyor.

    olay anı: video

    düştüğü bina
    düşen çocuk

    olay anını ise şöyle anlatıyor kahramanımız. "balkondaki asılı çocuk 'anne anne' diye bağırınca hemen elimdekileri bırakıp binaya doğru fırladım, o anda çocuk tek elini bırakmıştı. sonra bahçe duvarında atlayıp çocuğu tutmaya çalıştım. aşağıya düşerken o ağırlıkla tamamen tutamadım ama ayağımla kafasının yere isabet etmemesini sağladım. çünkü kafasında kan filan yoktu. olay anında yaklaşık 20-30 kişi vardı. sanki allah bana 'oraya koş' dedi, ben de koştum ve kurtardım. önemli olan kızımızın hayatta kalması. çabamız küçük kızın kurtulmasına vesile olduysa ve hayatta kalacaksa ne mutlu bize." demiş.

    edit: bazı arkadaşlar kat sayısındaki hatama takılmış, herkesten özür diliyorum bu hatam için.

    edit : (#136599357) buna benzer 1-2 entry gördüm, ulan çok kötüsünüz be. bir can hayattan kopmamış bu nasıl düşünce göz göre göre birinin ölmesi mi izlenmeli? hayır bari böyle düşünüyorsun dile getirme. yazık çok yazık.
92 entry daha
hesabın var mı? giriş yap