12985 entry daha
  • https://www.ntvspor.net/…-premier-ligi/gol-kralligi

    yaw çok saçma sapan bir istatistiği var bu adamın. anlayamıyorum.

    premier ligi denk geldikçe izlerim. canlı izleyemesem geniş özet izlerim. takımlar hakkında bir fikrim var yani. anlayamadığım bir şey var:

    yahu bu adam ne ara 17 gol attı amk?

    mancherster united bok gibi bu sene. her maçını kapatasınız gelir o derece. premier ligte alt tarafta full savunma yapan 2-3 ekip var, onları çık geri kalan takımlar arasında en izlenmeyecek takım açık ara. wolverhampton, west ham maçını falan tercih ederim manuyu izlemeye. öyle bir izlenim bırakmış ki manu bende, her maç puan kaybı, kabız bir futbol, az gol vs. vs.

    aklımda artık kariyeri bitti, takım da bitik, düşüşün de düşüşü bir sezon kalacak gibi geliyor şöyle hatırlamaya çalışınca. sonra istatistiğe bakıyorum 17 gol amk. 2 tanesi penaltı sadece. onun önündeki tek topçu salah 22 golle. onun da hem maç fazlası var ronaldo'ya göre, hem bu sene acayip formda, hem 5 tane penaltısı var, hem de liverpool işte amk. oynuyorlar adamlar.

    ya şu takımla, şu ligte, şu oyunla, şu takım arkadaşlarıyla be adam hala nasıl gol krallığında ikinci olursun? aga sana çaktırmadan arada gol mü yazıyorlar atmadığın halde? lan bu adam 17 gol atmadı abi saçmalamayın. nereden çıktı ne ara attı bu golleri? hile var lan!

    yahu bu ligte milyar euro değerinde takımlar var, sen gelmişsin 37 yaşına, takımın zaten kötü. abi nasıl nasıl? bi anlat la? olay beleşçilik falansa niye kimse bu kadar gol atamıyor abi. yahu bir oyuncu tüm kariyeri boyunca en ufak bir düşüş yaşamadan sürekli gol atar mı?

    bugün yine bok gibi bir manu vardı. 2 top yapamadılar koskoca 90 dakika. chelsea karşısında ronaldo'ya tek bir top çıkarabildiler koskoca maç onu da indirdi vurdu gol oldu yine yazdık +1 gol delireceğim amk.
5705 entry daha
hesabın var mı? giriş yap