110 entry daha
  • günümüz polisiye dizilerinin en iyilerinden birisi olmasına rağmen uzun süre takip ettikten sonra farkedilen, gerek senaryo gerek dekorla ilgli birçok rahatsız edici detaya sahip dizidir.
    - dizideki laboratuarlar, ofisler hep karanlıktır, sadece kenarlardan gelen mavi ışıklar vardır. sonuçta lab ortamı deney yapıılıyor rapor yazılıyor bunlar karanlıkta yapılacak işler mi? adam gitmiş bilmem kaç milimetre saç örneği almış, bisturiyle ikiye bölmüş üzerine, 2 damla bilmem ne damlatmış ama öyle bi oda ki bırak örneği masayı görmek mümkün değil.
    - parmak izi çıkarmak katili bulmak için atılan ilk adımlardan biri. adamlarımız suç mahalline gelir gelmez izleri çıkarır laboratuara gönderirler. bir bölümde bakarsın kimlik tespiti yapmak sadece 2sn sürer ama başka bölümde bir bakarsın bilgisayar bu izi diğer bütün parmak izleriyle yavaş yavaş karşılaştırır. ne hikmetse sonuçlar da hep adamlarımız tam bilgisayarın başına geldiğinde çıkar.
    - ana karakterlerin hepsi sorumlu doktordan fazla anlarlar otopsi işinden. misal doktor karaciğerde yağlanma var der hoop grissom girer araya demekki adam çok içki içiyormuş diye. bi dur herif tıp okumuş o kadar anlatsın. aynı şey diğer karakterler arasında da olur sıklıkla. laborant kanında x buldum der hemen bir diğeri başlar anlatmaya x göz damlasında kullanılır içilmesi durumunda kalp krizine neden olur.
150 entry daha
hesabın var mı? giriş yap