8 entry daha
  • 2016 modeline sahip olduğum motor. rakiplerine göre hafif olması epey büyük bir avantaj. hafifliğinin yanında 106 beygirlik bir makine, rakiplerinin çoğundan daha güçlü. şehir içinde de gayet rahat kullanılıyor. aklı başında, biraz motosiklet tecrübesi olan herkes kullanabilir. şehir içi 5.5 litre, şehirler arası yolda 4.5 litre civarında bir yakıt tüketimi var benim kullanımımda (aşırı gazlayan birisi değilim, nadiren gazlarım. minimumda yaktıracak şekilde sürüyorum denilebilir.). çok özen gösterilirse şehirlerarası 4.2, şehir içi 5.2-5.3 bandına indirilebilir. muadillerine göre az yakıyor denilebilir.
    top speed hiç denemedim fakat aldığım arkadaş 260 gördüğünü söyledi. bakıma götürdüğüm usta 270-280i zorlar dedi. ben top speed ile çok ilgilenmiyorum, 200-220 civarı bir hızı bir kere görürüm, bir daha da o hızlarla işim olmaz muhtemelen.
    iyi bir lastikle viraj performansı muhteşem, ağırlık merkezi aşağıda çünkü. kontrolü de epey rahat bu sayede.
    uzun yol için üretilmemiş olsa da ben ankara-istanbul yaptım. çok rüzgar alıyor haliyle, naked motor sonuçta. o açıdan biraz yoruyor ama titreşimi aşırı yormadı.
    negatif yön olarak bahsedeceğim tek nokta yedek parça ve servis fiyatları. en basit yedek parçası bile(sinyal, manet vs.) 1000 liraları buluyor. aksesuarların da fiyatları çok yüksek haliyle. bunun dışında eksi bir yönü bence yok. parası olan, parça fiyatlarını dert etmeyecek adam için müthiş keyifli bir motor. alınır yıllarca binilir.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap