14 entry daha
  • derinizin üzerine yazı yazıp, değişik şekiller çizebilmenizi sağlayan bir cilt hastalığıdır.

    geçen hafta çılgın gibi kaşınıp doktora gittiğimde uyuz fln olduğumdan şüphelenmiştim. o zaman hiç kabarma şikayetim vs yoktu. dr. kaşıntının sadece bir semptom olduğunu takip etmemiz gerektiğini söyleyerek alerji tedavisinde kullanılan bir ilaç 2 de krem verdikten sonra çarşaflarını, yastık kılıflarını hergün yıka vs diyerek ilaçları kullanıp bayram sonrası mutlaka kontrole gelmemi tembih etti.

    birkaç gün önce ise adını ilk kez duyduğum ve ne olduğunu hayatımda ilk kez gördüğüm bu ilginç hastalığa sahip olduğumu öğrendim.

    internette bazı yerlerde görüldüğünde alerji ilaçları kullanıldığını geçmediği zaman ise kortizon tedavisine başvurulduğunu okudum ama net bir sebebi ve tedavisi yokmuş bazen de kendi kendine geçebiliyormuş.

    başta şaşırtıcı ve eğlenceli oluyor fakat zaman içerisinde rahatsız edici bir hal alır mı bilmiyorum. kabaran yerlerin kaşıntı problemi olmasa aslında çok da rahatsız edici bir şey değil gibi.

    şimdilik bir alerji ilacı kullanıyorum bu nedenle olacak ki kaşıntı da yok denecek kadar az gibi bakalım zaman içinde neler olacak.

    bu arada her yerde feci uyuz salgını varmış kaşıntı semptomu göstermeye başlarsanız hiç beklemeden dr. a gidin.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap