28 entry daha
  • konusu hakkında en ufak bir fikir sahibi olmadan tamamen rachel weisz yüzünden alıp izledigim film. ki o rachel weisz yüzünden beautiful creaturesa dahi tahammül göstermişliğim vardır. baktım abigail breslin de var. little miss sunshine bi başkadır benim için. ryan reynoldsa gelince two guys and a pizza placede de begenirdim adamı. bayık mayık. hem belki bayık adamlardan hoşlanıyorumdur ben. kime ne. yani kısacası kaybedecek neyim var ki diye düşündüm. oturdum. izledim.

    how i met your mother??? evet. muhtemelen. ama onun dışında o çok bilmiş maya karakterinin dillendirdigi çok önemli bir mevzu var ortada. kafa karışıklıgını, ayakkabı bagcıgının karışıklıgıyla karıştıracak yaşta olması tezini pek inandırıcı kılmasa da, konuyu filmden bagımsız düşünürsek bu aşk olgusunun ne kalleş bişey oldugu kabak gibi cıkıyor ortaya.

    --- spoiler ---
    you're right, it is complicated, isn't it? i mean, you're in love with april, who used to be in love with lucas, and then she fell in love with you, but you were in love with summer, who was always really in love with hampton, and now that you're in love with april she's in love with kevin...and no one's in love with you. that's complicated.
    --- spoiler ---

    yıllardır sıkı sıkıya benimsedigim, her başarısız ilişkide kendime referans gösterdiğim, "hatayı ben yapmıyorum bu tamamen bir sistem bug'ı" diye içimi rahatlattığım kaos teorimi (bkz: #9287663) dogrulamasıyla hayranlıgımı maksimuma cıkarmış bi romantik komedi bu film. aslında baktıgınız acıya göre değişken olarak, ne romantik ne de komedi. öyle bi şey işte. bilemedim. rachel weisz var. oturun izleyin.

    o diil de, ne copygirlmüş yarebbi. ciddi ciddi, new york'a taşınıp fotokopi çekerek bi servet yapma, sonra da o servetle 2 yıla yakın bir süre dünyayı dolaşma fikrini kafama iyice yerleştirdi. yani, kesinlikle... belki.
58 entry daha
hesabın var mı? giriş yap