2 entry daha
  • (bkz: 28 şubat 2016 ekşisözlük direnişi)
    (bkz: #59097157)

    quines són les conseqüències de l'arquitectura eclèctica del cervell?

    que quan missatgeria amb poc flexible ", que consisteix en seccions realitzades en les diferents etapes evolutives del cervell d'una manera forçada a treballar com un sol cos, però en ocasions conté centrar-se en conjunt en conflicte. els instints i consciència, com tabús i desitjos, la gent sempre ha viure amb aquesta contradicció, en cada quan es vol dir que l'amfitrió d'una pel·lícula de suspens, "hi havia queixat. veure hoimar von ditfurth, la situació s'ha analitzat com és bonic:
    ---

    "civilitzat el disseny de productes de la nostra büyükbeyni, ja amb un entorn artificial anat el sol es pon, diferent, falta de correspondència entre el producte de ortabeyni les nostres tendències impulsives es barregen en el medi natural, és alguna cosa més que un tema interessant. aquesta falta de coincidència, el centre ens permet entendre el modus operandi del nostre sistema nerviós, per així dir-ho, la "veiem l'esquena" és l'altra cosa que fa que sigui possible ser un dels ports.

    es va trobar que centenars de milions d'anys d'edat la diferència entre aquestes dues parts del cervell que han de cooperar amb motius biològics, no és possible superar l'oposició entre elles oposició.

    però per descomptat això no és una diferència absoluta. büyükbe el cervell mitjà i tenia només un rival; el treball de l'espècie humana s'ha fet ja. la creativitat de l'evolució, malgrat totes les contradiccions entre ells, aquestes dues seccions, és capaç de convertir els mateixos cooperants parts del cos. la relació entre els dos, el contrast no està cooperant impressió pesada a fons. no només els éssers humans només viuen, especialment a través del nostre cervell, també representem l'única forma de vida que pot governar el món.

    però, l'evolució de les cicatrius de la intimidació com un remei en aquest punt que el sol·licitant no és el tipus que es passa per alt. evolució de l'evolució de la solució en la forma dels cossos de seguretat amb l'avió diferents moments, es produeixen en un ésser humà el costat irracional en dues de comportament, que es va lliurar sense poder fer res contradictori en si es traeix irracionals en les nostres accions i actituds. així, des d'una entitat obligada a viure en dos mons diferents al mateix temps, la racionalitat, no és que una mica injust esperar que la comprensió i la coherència?

    potser el nostre major error va ser que probablement es relaciona amb la nostra, aquest tipus d'il·lusió que no podem aconseguir el front és un principi tots els altres que vivim per a la ment i la il·lusió que ens hem separat radicalment. per descomptat, això només les formes imaginables de la vida amb la terra, els éssers humans de completa propietat. a més, almenys en aquest planeta "corona de la creació" que són indiscutibles. però totes aquestes formes es confirmen mitja veritat.

    l'altra meitat de la veritat, ens fixem en la teoria de l'evolució consisteix en la detecció representem l'estat actual de la nostra etapa de la història. enllà de la raó i la lògica, encara que no tenim zona de transició entre humans i animals no estarem donant el pas per complet. per tant, els nostres pensaments necessiten tant la nostra visió del món - evidentment incapaç d'aprenentatge, el pensament lògic per ser indefens poder, els principis de comportament, fixat en un món de realitat decrèpita ha mantingut molt història, els clixés es deriven de l'adaptació dels hàbits amb el comportament - sempre segons que van influir en la decisió d'una regió del cervell, "humanitària" en lloc de ser característiques que estan molt lluny.

    coneixement dels temps passats eren conscients. pascal blaise, ja que no som animals, però encara diem que no som els àngels, la gent volia expressar la seva posició. entrar a la religió històrica del mite "primera günah "alguna cosa que volia dir la idea que som aquí, crec que està associada amb el destí humà en la forma de pertànyer a dos mons diferents. "esperit disposat, però la carn zaaflı. " aquesta promesa es reflecteix en el seu lloc sense cap tipus d'entesa bilateral la situació. el pecat, la culpa de l'estat del patrimoni biològic-genètic és qualsevol persona que dubta el fet que una part del nostre cervell és ignorant però, va actuar a l'uníson amb la part mental acabar amb part de les característiques humanes.

    per pressionar el segell en la vida humana actual, un cas d'aquestes característiques, mirem des d'un punt de vista biològic, l'evolució dels quals s'ha arribat a aquest moment històric i suggerir que es deriven de circumstàncies en què també es troben dins de la nostra existència, fins i tot quan ens fixem en el marc més ampli, vol dir que en una etapa de transició de l'existència d'aquesta condició encara que estranya, que conté una certa veritat. no obstant això, en aquest context on el concepte de transició i canvi, està més enllà del nostre abast la nostra força de manera exponencial. evolució, és tan pesat que forma en la nostra capacitat de comprendre, la nostra vida, el nostre camí en termes de la nostra percepció del ritme de comprar-lo, ni tan sols podem esmentar el desenvolupament abstracte. univers, el temps es va aturar durant una hora per a nosaltres. en termes de la nostra capacitat de concebre, dissenyar, es considera l'evolució haver-se aturat en el temps. només córrer en si, quan indexades en les nostres vides individuals. el passa. per tant, la gent, els nostres cervells amb això en ment, hem kurtulamamakt la il·lusió que aquesta estructura particular del producte.

    la nostra ment, la nostra lògica, els nostres punts de vista i la nostra comprensió del conflicte entre els impulsos biològics, de manera que no només semblen ser exclusivament humana; final, que es percep com una situació insuperable precisió. la força motriu del que anomenem la cultura i la civilització, la nostra ortabeyni amb les decisions de la nostra ment que creen la contradicció entre els programes de motivació, no pot negar-se; domesticar nosaltres mateixos, és aquest dilema que exigeix ??un enorme esforç en termes uygarlaştı per a nosaltres. tots ells; els resultats són sorprenents: els resultats dels quals s'han dividit en dos mons separats. però, la font d'una situació molt perillosa vénen aquí de nou; de la civilització humana, les nostres normes de cultura i civilització que constitueixen la pedra angular moral de la nostra història, principis i lleis, de fet, un fenomen molt interessant que apunta seriosament sovint recordar que consisteix en la prohibició suficient: "...yapmamalısın, etmemelisin".

    quan ens fixem en els aspectes biològics vingudes, ens trobem en la situació que no entenem la dificultat de la impermanència. büyükbeyin (shell) iortabeyin a (i des de 'beyinsapı`n) que es produeix l'herència biològica caràcter paradoxal no és difícil determinar el tipus de persona per sempre com un destí inevitable. encara que milers freqüentats un futur en el qual el final d'aquest any des del dilema que va trobar fins i tot si sabem, aquest és el pensament reconfortant de nou. el consol que pot única presència de la ment d'un dia, el producte d'una dimensió lingüística en ment, "kurtuluş espiritual "amb la situació descrita pel concepte no tenia cap tipus de relació? això no és una qüestió que es discuteix aquí; però demano amb la major serietat: l'evolució, en l'anàlisi final, això significa la formació d'una ment pura és idèntica amb la nostra "alliberament" de la dreta per a dur a terme en el seu camí?

    seguim tractant sobre una base biològica amb la gent en aquest llibre; però hem presentat en aquestes últimes pàgines del "pecat original", la "alliberament espiritual" no es va poder evitar la confrontació amb conceptes similars. la menció breument que pregunta específica legítima, o fins i tot per què creiem que és necessari, d'accions pròpies tracten sentit biològic humà - investigació de cervell biològic és només per venir a aquesta entesa - antropològica, es deriva de la nostra formació segurs que serem capaços d'abordar les qüestions ètiques i filosòfiques.

    l'opinió no pot entendre les bases biològiques de tots els actius de les persones, és absolutament cert. no obstant això, el tipus d'estil que izleyegel un monitoratge biològic en aquest llibre, aquesta actitud metodològica, es crea un camí per a la nostra comprensió dels determinants clau de l'existència humana no es pot negar. la gent, quan se sotmet a una investigació biològica unilateral aconseguir la seva essència, es perden. però igual que en qualsevol cas, en el cas en cas contrari, l'unilateralisme ens portarà a error: la gent de manera unilateral, antropològics, espiritual, ens consideren com un actiu que tinbili meu tema, sabem la nostra història biològica d'expressió i el resultat de les quals ofereixen el nostre passat per alt que experimentem la nostra ".
    ---

    dinosaures gecesi tranquil·la,hoimor von ditfurth* fidel der geist, la radiodifusió espai, 1997, vol 4, pàg. 187
6 entry daha
hesabın var mı? giriş yap