3090 entry daha
  • hay sikicem sizin savcı tehditlerinizi ya, bıkmadınız mı oğlum bu baskı ortamından, her farklı sesi susturmaya çalışmaktan, polisle, savcıyla, hapisle korkutmaktan. ropörtaj yapmak ne zamandır suç oldu? bu ülkede abdullah öcalanla ropörtaj yapıldı kaç defa. hakan şükür propagandasını kendi youtube kanalında yapıyor zaten istediğinde.

    beşiktaşlı biri olarak hakan şükür'ü sevmezdim ama futbolculuk yeteneklerine saygı duyardım. ilker canikligil'le yaptığı ropörtajı da izledim. propagandayı bırak, kendini rezil etti. acaba pişmanlığı var mıdır, samimi biçimde kendini sorgulamış mıdır, fetö'nün yediği onca boktan sonra, ben bu adamlarla nasıl beraber hareket ettim demiş midir diye izledim ama tam tersi, klasik fetö taktikleriyle takiyye yaptı. fetö bir şey yaptıysa da, hiç bir şeyden haberi yokmuş gibi konuştu. dünya alemin bildiği damgalı fetöcülüğünü, kelime oyunlarıyla inkar edip, ben fethullah gülen'e sempati duyardım, şu an hiç bir iletişimim, ilgim yok dedi.

    bırakın konuşsunlar, kendilerini rezil etsinler ve insan içine çıkamasınlar. son olarak da ilker canikligil'i eleştiren tüm gazeteciler, kendilerinden utanmalılar. onlarda öyle bir göt yokmuş ki, şimdiye kadar hakan şükürle görüşememiş, ropörtaj yapamamışlar. bu utancı yaşayacaklarına, ilker canikligil'i eleştiriyorlar, yüz karaları sizi.
985 entry daha
hesabın var mı? giriş yap