30 entry daha
  • bir adam var.

    dindarlardan oy alıyor, solculardan alıyor, kürtlerden alıyor, eski merkez sağ anavatan ve doğruyol tabanı olan akplilerden alıyor, atatürkçülerden alıyor, yetmiyor erdoğan’ın kalesi karadeniz’e akp’yi gömüp geçiyor rize hariç... alıyor, herkesten alıyor..türkiye’nin açık ara en büyük ve kalabalık ili istanbul’u alıyor, erdoğan meydana iniyor yine alıyor. 2 kez alıyor. bu adam öyle susarak değil, hiçbir konuda fikir belirtmeyerek değil, herkesle her şeyle kavga ederek, 3.5, 4 senedir linç edilerek anketlerde fark atıyor. kredi vermiyor devlet, avrupa’dan daha ucuzunu buluyor, iftira atıyorlar gülüp geçiyor, akplilerin kalesinde kahveye giriyor, 1-2 kişi hariç herkesle muhabbet kuruyor.

    sonra biz diyoruz ki, aday kim olmalı.

    mansur yavaş iyidir hoştur ama winner değil, kılıçdaroğlu dürüsttür temizdir ama winner değil.
    meral akşener ilkelidir ama winner değil.

    bizim elimizde erdoğan’ı daha önce yenmiş, bundan sonra da yenecek, yazıyla bir, rakamla 1 kişi var.

    (bkz: ekrem imamoğlu)

    ve en, en önemlisi… bu adam hiçbir konuda hakkını yedirmiyor. senelerdir çoğu seçimde güvenliği sağlayamamış kılıçdaroğlu gibi değil, kazandığı seçimi melih gökçek’e hibe etmiş mansur yavaş gibi değil,
    1000 avukatı ysk önüne yığacağım diyip sonra ortadan kaybolan muharrem ince gibi değil, erdoğan’ın bizzat iptal ettiği seçimde çıkıp diyor ki “ben kimsenin hakkını yemem, kimseye de hakkımı yedirmem” sonra paşalar gibi mazbatasını alıyor.

    biz muhalifler olarak bu winnerlığı çok özledik kardeşim. kimse suyu bulandırmasın.
225 entry daha
hesabın var mı? giriş yap