21615 entry daha
  • sizdeki beyni eşşeğe taksak 3 gün geri geri gider. uzun uzadıya yazmayacağım zira anlamıyorsunuz. özetle olacaklar şunlar:

    matrah düzenlemesi gelecek, 500 binlik araba anlık olarak 400'e düşecek, bunun haberi tabi sizden çoooook çok önce bayiilere ve benim gibi sağda solda bir sürü it çakal galerici tanıdığı olan kişilere gelecek, onlar da hazırlığını önden yapıp işlerini ayarlayacaklar. galericiler stok arttırmak için isim yazdırıp kapora vererek sıraya girecek, bayiiler bunlara verilecek arabaların sayısını hesaplayıp %20-%30 fazlası kadar sipariş geçecek veeee büyük gün gelip çatacak: matrah güncellemesi geldi heeyyooooo

    işte tam o günün içinde galerici gidip araçlarını teslim alıp dükkanına götürecek, bayii de fazladan siparişini verdiği araçlara tam o gün plaka çıkartıp kendi yan kuruluşları olan otomort 2.el, zord 2.el gibi saçma sapan isimleri olan dükkanlara gönderecek. ve seen delikanlı, sen o gün orda olmayacaksın. haberi okumanla bayiiye koşman bir olacak ama yetişemeyeceksin. gittiğinde alacağın cevap: stok sıkıntısı yaşıyoruz, elimizde sıfır araç kalmadı maalesef ama yan kuruluşumuz olan otomort 2.el'de 6001km'de epey araç var isterseniz bi onlara bakın.

    oraya da gideceksin, kanın kaynıyor çünkü. gittin ve bayii fiyatının 50bin üstü fiyat çektiler, almayacaksın. kızacaksın sinirleneceksin falan. aradan maximum 2 ay geçecek, dolar beklenen yerine gelecek, aracın vergi dilimi değişecek ve bi bakmışsın senin matrah düzenlemeli süper indirimli aracın 600bin olmuş üstelik hala bayiide araç yok, ne zaman geleceği de belli değil, geldiği zaman da geldiği günün fiyatından satarız diyorlar. kısacası yalandan yere 5-6 ay arabasız kaldın. geçmiş olsun.

    daha bu piyasayla ilgili yazılması gereken dünya kadar şey var da benim hiç halim yok işte. hep söylerim benden akıl alanın benim kadar aklı yoktur. siz yine bildiğinizi okuyun.

    not: yatırım tavsiyesi değildir.
    tanım: bi 6 ay daha yaya gezmemek için artık herkesin biraz geçmiş hatalarından ders alması gereken piyasa.
13806 entry daha
hesabın var mı? giriş yap