43 entry daha
  • efendim benim de bu şarkıyla tanışmam bir kısım terbiyesiz gibi ancak kill bill'de quentin tarantino abimizin kullanmasıyla mümkün olmuştur. duyar duymaz "ne hoş şarkıymış lan bu" tepkisini vermemin fonda uma thurman'ın olmasıyla alakalı olup olmadığını bir süre düşünmek zorunda kaldım. çünkü fonda uma thurman varken ankaralı namık çalsa büyülenirim gibime geliyor. neyse bir süre sonra alışkanlık gereği soundtrack albümünü dinlerken bu şarkıya sıra gelince gene şöyle bir sevindirik olup loop olayına girmemden sonra fark ettim ki bu sıradan bir şarkı değilmiş.

    bol bol goodnight moon dinleyerek geçirdiğim bir kısım zamanın sonunda "böyle muhteşem bir şarkıyı söyleyebilen hatun kimmiş, bakayım da sanal alemde kendi kendime de olsa bir teşekkür edeyim kendisine" şeklinde düşüncelere kapılınca youtube yollarına düştüm haliyle.. ve şok içinde solist ablanın insan büyüleme konusunda uma thurman'la yarışacak seviyelerde gezindiğini fark ettim. hayır öyle kolay etkilenen yüksek libidolu bir insan da değilim, ama böyle de olmaz ki..

    özellikle "well you're up so high" şeklinde başlayan ve solistin fısıldayarak söylediği kısımda kendisiyle yolda karşılaşsam başıma neler gelebileceğini düşünüp duruyorum. yanağına bir öpücük kondurup kaçmakla kalıp savaşarak kendisine evlenme teklif etmek arasında gidip geliyorum, meraklı zihinler için dipnot olsun.
105 entry daha
hesabın var mı? giriş yap