87 entry daha
  • uzun zamandır yazmak istediğim bir yazıyı "hadi! vakit geldi." hissiyle yazmak istiyorum. sizde hazırsanız sıcak bir içecek alıp okumaya başlayın. "ama içeceğim yok ki!" diyenler için okumaya ara verip sıcak bir içecek hazırlamak güzel olabilir. içeceğinizin hazırlanmasını beklerken daha önce yazdığım benzer içerikteki yazıyı okuyabilirsiniz.

    kadınların yaşadığı ilişki problemlerini çözmek için arayışa geçtiklerini ilk fark ettikleri şeyin dişil enerjilerinin bloke olduğu oluyor. biraz bir şeyler öğrenen de bu konuda içerik üreterek yanlış bilgiyi sonsuz aktarım döngüsüne sokuyor.

    örneklerle sadeleştirerek yazmak istiyorum.

    * sevgilinizin sizi tatile götürmesini istiyorsunuz.

    - eğer ona "seninle roma sokaklarında gezmeyi ve pizza yemeyi çok istiyorum. bazen nasıl olurdu diye hayal ediyorum." deyip bırakırsanız dişil enerjidesiniz demek.

    - eğer ona "roma'ya bilet alalım diyorum, işim var diyorsun. birlikte hiç gezmiyoruz! gezmemek için hep bir bahanen var. " derseniz eril enerjidesiniz.

    * bir erkekle tanıştınız ve bir süre sonra ilgisinin azalmaya başladığını fark ettiniz.

    - eğer sürece teslim olup akışta kalabiliyorsanız ve tüm anının onun yazacağı bir mesaja bağlı değilse dişil enerjidesiniz. sabır dişil enerjinin sahip olması gereken en temel erdemlersen birisidir.

    - sürekli iletişim kurmak istiyorsanız, mesaj yazmadığında falcılara ve astrologlara danışıyorsanız, zihniniz sürekli sizinle ne zaman iletişim kuracağı ile meşgulse ve bu yüzden anda kalamıyorsanız eril enerjidesiniz.

    * bir erkekle buluşmaya gittiniz.

    - buluşacağınız yeri erkeğe seçtirdiniz, merak ve neşe enerjisiyle anlattıklarını dinliyorsanız, sipariş vermeyi ve hesap ödemeyi erkeğe bırakabiliyorsanız dişil enerjidesiniz.

    - görüşmeye giderken zihniniz sürekli "acaba beni beğenir mi? sever mi? güzel oldum mu? sevgili olur muyuz?.." sorularıyla meşgulse, sürekli kendinizi anlatıyorsanız, gittiğiniz yeri eleştriyorsanız eril enerjidesiniz.

    * bir erkekle sevişmek istiyorsunuz.

    - ya biliyor musun bugün yeni aldığım bordo renkli iç çamaşırını giydim. bordo renginin bana bu kadar yakıştığını daha önce fark etmemiştim diyerek seks hamlesini karşı tarafa bıraktıysanız dişil enerjidesiniz.

    - erkeği öptünüz ya da kucağına oturdunuz ve devamında seviştiniz eril enerjidesiniz. seksi her zaman erkek başlatmalı.

    * bir erkekle sevişmeye başladınız.

    - erkeğe güvenerek kendinizi ona ve alacağınız hazza teslim ettiyseniz dişil enerjidesiniz.

    - acaba orgazm olacak mıyım? iyi sevişiyor muyum? o iyi sevişiyor mu? bedenimi beğenecek mi? vb. düşüncelerdeyseniz eril enerjidesiniz.

    * sevgilinizin doğum günü.

    - birlikte keyifli vakit geçireceğiniz akşam yemeği hazırladıysanız dişil enerjidesiniz.

    - pahalı marka cüzdan, ayakkabı, saat vb. aldıysanız ve kutlama planladıysanız eril enerjidesiniz.

    * evlisiniz ve evinizde priz arızalandı.

    - priz arılanmış galiba, bakar mısın dediniz ve devamında ne olduğu ile ilgilenmendiniz dişil eneejidesiniz.

    - prizin arızalandığını eşinize söylediniz ama o hiçbir şey yapmadı. sonra tekrar söylediniz, tekrar söylediniz ve tekrar söylediniz. tamirci gelene kadar ısrarla söylediğiniz her an eril enerjidesiniz.

    konuyu anlatabileceğim kadar örnek yazdığımı düşünüyorum. dişil enerji olmaya çalışmak değil oluş halidir. her birimiz 0-7 yaş arasında dişil benliğimizdeydik. eskiden "bir kızı bin kişi ister biri alır." denirdi. şimdi bir erkek isteği kadar kızla flört eder sıkılınca başka flörtlere geçer oldu.

    eğer sizi tatmin edecek bir beraberliğin içinde olmak istiyorsanız dişil blokajlarınızla ilgili çalışmalar yapın. unuttuğunuz dişiliği hatırladığınızda hayattan daha çok keyif alacaksınız. seans yapmaktan, pratiklerden önermekten en çok keyif aldığım konudur.
491 entry daha
hesabın var mı? giriş yap