125 entry daha
  • demiş ki çocuk niye tek başına. sen eğitilmez bir şarlatansın. mağduru suçlayan bi hastasın ve destek alman şart. tecavüze uğrayan kadına o saatte orda ne işi varmış diyen 15 iqlularla aynı zeka seviyesindesin. senin çocuğun ailesi neden yanında yok diye sorman değil insanlar neden sokakta tek başına güvende değil diye sorman gerekiyor çomar.

    allahım sinirden duvara kafa atasım geliyor bazen. o çocuk yerine yetişkin biri de olabilirdi yaşlı biri de olabilirdi, 10 yaşında ekmek almaya giden bi çocuk da olabilirdi. kaldı ki yine 6 yaşında bi çocuk sokakta arkadaşlarıyla oyun oynamaya çıkmış da olabilirdi. insanlar tek başına sokakta yüreyemez mi lan!

    edit: (#146402978) ya bunu da yeni gördüm. bu şahıs acilen yardım almalı. çok ciddiyim. bi insan nasıl küçük bi çocuk görüp de ilerde potansiyel katil vs olabileceğini düşünebilir bu nasıl bir psikoloji. yemin ediyorum daha hayatımda bir tane çocuk hakkında böyle bir şey aklımın ucundan bile geçmedi. bir insan nasıl bir bebek görünce katil hırsız tecavüzcü tacizci olacağını düşünebilir?? bu nasıl bir kafa? sen hastasın. şaka yapmıyorum. acilen yardım almalısın.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap