1 entry daha
  • - bir konu hakkında görüşmek üzere proje müdürünün bulunduğu konteynıra gitmek. sekreterin "kendisi şu an çok meşgul, kapısını kilitledi ve öğlene kadar rahatsız edilmek istemiyor" demesi. bir anlam veremeyip konteynırdan çıkarken proje müdürünün bulunduğu odanın penceresinin aralık kısmına gözün takılması ve proje müdürünün msn de chat yaparken aynı anda porno izleyebilecek kadar yoğun çalıştığını fark etmek.
    - pazar günü sabahın yedisinde şantiye sahasının ortasında vardiyayı devredeceğin mühendise bilgi verirken tozun dumanın arasından şantiyeyle alakası olmayan bir adamın belirmesi. yaklaşıp "birader kerhane ne tarafta" demesi. "şu tarafta" diyerek adamı kandırmamız. adamın teşekkür edip tekrar tozun dumanın arasından uzaklaşarak kaybolması.
    - mesai sonu arabayla şantiyeye girerken firma işçileri ve taşeron firma işçilerinden oluşan elli kişilik bir grubun demir çubuklarla birbirlerine girdiklerini görmek.
    - proje müdürünün kontrol mühendisine tokat atması. kontrol mühendisinin yerden taş aldığı sırada araya işçilerin girip kavgayı yatıştırması.
190 entry daha
hesabın var mı? giriş yap