12 entry daha
  • ideal yüksekliği 71-76 cm arasındadır. bizim evdeki benimle yaşıt masanın yüksekliği 80 cm'ydi ve kolların biraz yukarıda kalmasına neden oluyordu yemek yerken veya çalışırken.

    babamla epey zamandır planladığımız küçük operasyonu bügün bir daire testere ile gerçekleştirerek ideal bir yüksekliğe sahip olmasını sağladık.

    nerden baksanız beş-on yaş gençleşti bizim masa böylece. yine de kesim tavsiyesi değildir. en sağlıklı bilgi için marangozunuza danışınız.

    sonradan gelen not: aslında bir şey yazmak içimden gelmiyor ama az önce hakkımda birinin şunları yazmış olduğunu gördüm: #149148824.

    depremde yapabildiklerimi, yapamadıklarımı, hissettiklerimi buradan anlatmaya girişmeyeceğim elbette. yalnız şu kadarını söyleyeyim depremden psikolojik olarak benden daha çok etkilenen ailemle bir şeyler yapma fırsatı bulmuş ve bunu kimsenin acısına saygısızlık etmeyecek şekilde sessiz sedasız bir şekilde paylaşmıştım.

    bunu da bilgi paylaşmaya son derece dikkat ederek yaptım. bu girdiye denk gelen biri, rahatlıkla bir masanın aslında ne kadarlık bir yükseklik aralığında olması gerektiğini, eğer bu yükseklik aralığında değilse hangi araç gereçle bunu sağlayabileceğini öğrenebilir, yazılanların tamamını okumaya bile gerek olmadan sadece göz atarak.
2 entry daha
hesabın var mı? giriş yap