1409 entry daha
  • şimdi siz geri zekalılara tek tek açıklayayım. chp içinde bir gün bile bulunmamış. iç dinamiklerden bihaber sizlere… ben bu siktigimin parti düzenine ömrümü verdim. okulumun yaz tatilinde bile ailem tarafından mitinglere sürüklendim ve yine ailemden 3 adet milletvekili verdim. naçizane konuşma hakkım olsun.

    eleman diyor ki; kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olacak, imamoğlu başbakan olacak.hayır olmayacak.

    kılıçdaroğlu sonrası chp genel başkanı özgür özel olacak. mansur yavaş ankara belediye başkanlığına devam edecek. hırsı da pek yok zaten. imamoğlu ise önümüzdeki 5 sene içinde mevcut durumda muharrem ince muamelesi görecek.

    parlementer sisteme 2 senede geçilecek diyenlere söylüyorum; hayır geçilmeyecek.

    uç görüşlerin birleştiği koalisyon içinde belli başlı görüşler çatışacak. çok daha büyük çatlaklar oluşacak. chp kadrosundan millet vekili seçilen azınlık parti mensupları zamanla kopacak. ak partinin baskıladığı ekonomik kriz dalgası ak parti sonrası patlayacak. suç yeni iktidara atılacak. halk gözünde oyu düşecek ve parlementer sisteme geçip 2 sene içinde yeniden seçim yapma riskine yeni iktidar girmeyecek. görev süresinin sonunda bu referandum yapılacak. o dönemde halk tekrar chp nin arkasında olmayacak.

    hadi bunlar boş teoriler diyorsan. dinle asıl önemli konuya geldik.

    şimdi sen bu ekşi sözlükte takılıp, twitter okuyup ülke gündemine ve nabzına hakim olduğunu düşünüyorsan onları unut. hafife alma bu ülkenin cehaletini. iki günde unutur depremi ekonomiyi, iki allah muhammed lafına satar senin adayını.

    elinde bu olasılığı yüzde 1 artıracak bir imkan varsa değerlendireceksin. çıkarıp belediyeden aday yapacaksın ki bu bela gitsin.
49 entry daha
hesabın var mı? giriş yap