1308 entry daha
  • sevilla ölü haliyle yine en az çeyrek final görüyor ve senin tonlarca para harcadığın büyük takımın bir gol daha atıp hiç olmazsa uzatmalara penaltılara götüremiyorsa
    fiorentina kendi evinde 1 atıp sivasta 4 sallıyorsa, başak 6 dakikada 4 lük oluyorsa bu işte sadece oyunla açıklanmayacak bişey vardır.
    arkadaş allah aşkına şu kendi takımını ve milli takımını yüceltme, rakibi hor görme huyunu bir bırakın .ışi ciddiye almayı ne zaman öğrenecek bu takımlar .
    2020 de milli takımı bizim çocuklar söyle bizim çocuklar böyle diye şişirdik sonuç rezil oynanmış 3 maç ve gruptan çıkamama. fener sevilladan şöyle üstün böyle üstün dediniz ama sonuçta sevilla eledi , başakşehir genti parçalar dediniz sonuç ortada .. daha bunlar gibi sayacak 500 tane örnek var . bir millet hiç mi akıllanmaz .
    üstelik bu yorumları öyle amigoluktan gözü dönmüş 10 liraya 62529836 lira veren kupon dolduran gençler değil televizyonda gazetede sabah akşam futbol adına ahkam kesen çokbilmiş yorumcularımız yapıyor .
    bakın güzel kardeşlerim futbol sadece taraftarın stadı doldurup rakip ayağına topu her aldığında ıslıklamasıyla bir yere varmaz eğer varsaydı takımlarımızın her sene bir kaç yarı final yada finali olurdu .
    işi ciddiye almadan ve en önemlisi boyumuzun ölçüsünü bilmeden devam edersek değil 10 yıl 100 yıl sonra bile bu sonuçlara mahkum olacaz.
94 entry daha
hesabın var mı? giriş yap