13 entry daha
  • ali koç tarafından küçük düşürülmüşmüş ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba ba* ne kadar ıslak rüyalar lan bunlar asdfghjkl.

    fenerbahçe taraftarının iq ortalaması bu seviyede kaldıkça ali koç daha çok oturur o koltukta. valla bize uyar gençler biz halimizden memnunuz. ali başkanınız bizi hep rencide etsin yeter ki gitmesin*

    dursun özbek'e gelince, ali koç'un manipüle etme çabalarını sonuçsuz bıraktığı için çok büyük bir takdiri hak eden başkandır kendisi.

    ali koç bu sezona çok büyük ümitlerle girdi, isimli bir hoca getirip kendince bu işi garanti altına almaya çalıştı. ama galatasaray çok iyi bir sezon geçirip seriye bağlayınca ve büyük umutlarla getirdiği hocaları da daha sezon ortasına gelmeden mantara bağlayınca doğal yollarla şampiyon olamayacağını anladı ve mevzuyu masa başına çekmeye çalışıyor.

    şu anda ali koç, dursun özbek teklifini kabul etsin de canlı yayına çıksın diye ellerini ovuşturarak bekliyor. adamın amacı zaten suni gündemler yaratarak galatasaray'ın saha içi konsantrasyonunu bozmak. kendisi de görüyor çünkü bu işi saha içinde bitirmesinin imkansız olduğunu.

    dursun özbek teklifini kabul ederse manipülasyon yapma imkanı doğduğu için ali koç kârlı çıkacak. etmezse bile en kötü ihtimalde sırf bu çıkışı yaptığı için 3 iq ortalaması olan taraftarına şov yapmış olacak ve kendisine yönelik tepkileri zayıflatmış olacak. adamın saha içinde bir amacı kalmadı, dolayısıyla kaybedecek bir şeyi de kalmadı. o yüzden hodri meydan diye inleyip duruyor köşesinde.

    dursun başkanı, galatasaray'ın kurumsal aklını temsil etme yeterliliği göstererek ali koç'un deli saçması davetlerine icabet etmediği için tebrik etmek lazım. bu ucuz oyunlara gelmesin ve sadece takımın hakkını savunsun. takım zaten saha içinde gereken cevabı verecektir.
3 entry daha
hesabın var mı? giriş yap