5 entry daha
  • sirkette 4-5 arkadas sigarayi birakip bu merete basladilar. ilk izlenimlerini soyle aldik efendim;
    - hafiz bir sigara versene ben paketi yukarda unuttum
    -- bende de yok sigara ama winston white var. icersen veririm
    - olm o sigara degil mi? (bu arada arkadas sigara paketini yanini cevirerek uzatir)
    - him nikotin 0.1 zifir 1 karbonmonoksiton 2. oha lan resmen camel'in onda biri. dur yakayim bir tane? (derin derin ice cekilir) lan olm duman gelmio lan bundan. nasil iciyorsunuz?
    -- hafiz ilk basta zorlaniyorsun. ama uc haftaya alisiyorsun. yavas yavas. ilk basta balgam yapio. ondan sonra duzeliyor hersey. ben simdi hic zorlanmiyorum icerken gayette kesiyor. valla sabah kalkarken agzim burnum birbirine giriyordu, merdiven zor cikiyordum simdi duzeldi. sigarayi birakmis gibi oluyorsun.
    - yok lan o kadar da olmaz. lan olm bu degerleri dusurmek icin bunu aside maside ne bileyim uranyuma filan batirmis olmasinlar. sonradan zarari olmasin.
    -- ne zarari olacak. hatta yararli bu vucuda

    geldik gaza gul gibi kisa camel'den buna zipladik. 4. gun, gunde 1 pakette kendimi tutmaya calisiyorum. kesinlikle sigarayi birakmis kadar oluyorsunuz. en azindan sanki 24 saatir sigaram yokmus da icememisim gibi sinirli gergin ve titrek dolaniyorum. dun aksam dayanamayip yatmadan once bir kisa camel ictim kendime geldim. bakalim alisirsak ne ala. ama hic sanmiyorum. gelismeleri aktarmayi surdurecegiz.
    tekrar merkeze donuyoruz. banu
18 entry daha
hesabın var mı? giriş yap