• bugün şans eseri, sigarasızlıktan delirmek üzereyken tanıştığım, tanıştığıma da pişman olduğum winston'un yeni icadı. şimdi içindekileri sayayim bi anlayin: zifir 1mg, nikotin 0,1mg, karbon monoksit:2mg; oran oranti yaptiğimizda benim caanıım kırmızı winstondan 1 tane içerken bundan 8 tane (yaziyla sekiz) içmem gerekiyor vücudun nikotin ihtiyacını karşılamam için... ki zaten sadece duman çıksın, alan da onla kalp malp yapsın die yapılan bi icat olsa gerek... tadi da böle nasi desem hani sigara tam sönmek üzere bi fırt alırsın da bi'şey anlamassın ya hah öle çekiyorum çekiyorum bi' bok anlamıyorum arkadaş...
  • dudak tiryakilerine birebir sigara. he "ben x senedir içiyorum bu zıkkımı, elimde görmek yetiyo bazen ve bırakmak da istiyorum.." derseniz işe yarar sigara modeli.
  • winston one vardır yakinen akrabası, japon ırkının pek hazettiği sözde sigara, onlara mild seven melankolisi yaratıyor olsa gerek.
  • elinize bir su borusu alıp çekmeniz ile aynı hissi yaratan sigara.
  • sigarayı bırakma ihtiyacı duyup da bırakmak istemeyenler için muhteşem bir ürün.
    bu sigaranın muadilleri dünyanın pek çok yerinde 70-80 yaşlarına gelip de hala sigaradan ölmemiş ve bu saatten sonra ölüm sebepleri sigaraya bağlı olsa bile önemsenmeyecek tiryakilerin vazgeçilmezidir.
    öte yandan "20 yıldır kullanıyorum ama sıradan bir sigarayı 2-3 yıldır içen biri kadar etkilendim" diyebilmek için bir fırsattır.
  • sirkette 4-5 arkadas sigarayi birakip bu merete basladilar. ilk izlenimlerini soyle aldik efendim;
    - hafiz bir sigara versene ben paketi yukarda unuttum
    -- bende de yok sigara ama winston white var. icersen veririm
    - olm o sigara degil mi? (bu arada arkadas sigara paketini yanini cevirerek uzatir)
    - him nikotin 0.1 zifir 1 karbonmonoksiton 2. oha lan resmen camel'in onda biri. dur yakayim bir tane? (derin derin ice cekilir) lan olm duman gelmio lan bundan. nasil iciyorsunuz?
    -- hafiz ilk basta zorlaniyorsun. ama uc haftaya alisiyorsun. yavas yavas. ilk basta balgam yapio. ondan sonra duzeliyor hersey. ben simdi hic zorlanmiyorum icerken gayette kesiyor. valla sabah kalkarken agzim burnum birbirine giriyordu, merdiven zor cikiyordum simdi duzeldi. sigarayi birakmis gibi oluyorsun.
    - yok lan o kadar da olmaz. lan olm bu degerleri dusurmek icin bunu aside maside ne bileyim uranyuma filan batirmis olmasinlar. sonradan zarari olmasin.
    -- ne zarari olacak. hatta yararli bu vucuda

    geldik gaza gul gibi kisa camel'den buna zipladik. 4. gun, gunde 1 pakette kendimi tutmaya calisiyorum. kesinlikle sigarayi birakmis kadar oluyorsunuz. en azindan sanki 24 saatir sigaram yokmus da icememisim gibi sinirli gergin ve titrek dolaniyorum. dun aksam dayanamayip yatmadan once bir kisa camel ictim kendime geldim. bakalim alisirsak ne ala. ama hic sanmiyorum. gelismeleri aktarmayi surdurecegiz.
    tekrar merkeze donuyoruz. banu
  • süper sigaradır. zira hem sigara; hem değildir. bir kimseden duyduğum kadarıyla filtresindeki tırtıklar hafifliğine hafiflik eklemek içinmmiş; bir başka arkadaşım benim sigarama yavşayacağı zaman orasınndan sigarayı kırıp daha etkili bir sigara elde ettiğini söyleye söyleye tüttürmektedir. böyle de afili bir sigaradır yani.

    bu sigarayla ilgili yaşanabilecek en büyük handikap, ismiyle ilgili olandır. sigaranın adı eskiden one idi. white'a geçince de bir süre one denmeye devam edilebildi fakat eski ad tedavülden kalkıp büfeci amcalar "o ne lan?" moduna geçince kendisine white diye hitap etmeye başlayıp bol bol light aldık yerine. iltibas deyip geçmek gerekir oysaki.

    bir de bu sigarayı bulunduran büfeciler, bakkallar ve market sahipleri böbürlenirler kendileriyle bazen. genellikle kullanılan laf da şu olur: "bir müşterim var; sırf onun için özel getirtiyorum bunu." özel getirtiyor adam yani; anlayın siz artık. bu sigarayı bulundurmayan büfeciler, bakkallar ve market sahiplerinden ise "valla kimse içmiyor, ben de almıyor ne yalan söyleyeyim." cevabı alınabilir. lafın kısası; bu sigarayı bulmak öyle kolay değildir efendim. saygılar.
  • alışma süresi üç gündür.
  • 3 ay önce tanıştığım, mükemmel * sigara.

    1 - sigarayı bırakma isteğindeyseniz, fakat el ve dudak alışkanlığı varsa,
    2 - gün boyu konuşturan bir meslekteyseniz ve boğazı yormayan ama güzel tat veren sigara arıyorsanız,
    3 - kronik farenjit fakat aynı zamanda sigarasever iseniz,
    4 - " evde karımdan kocamdan, anaydan yardan gizli içiom kokmasın ya la " diyorsanız,
    5 - aşırı alkol alacagınız bir günde " boğazımı hem bira hem de sigara mahvetmesin, buğünde layt takılayım hacı " diyorsanız,
    6 - okulda dersanede işte tuvalette gizlecene yarımlık tüttürüyorsanız,

    kesinlikle tavsiye edilir.

    das kapital eklenti : firmadan zerre para almadım şunu yazarken, alırsam yazacaklarımı siz düşünün jt argecileri.
  • yalandan sigara. filtresinde ne var tam olarak bilmiyorum ama, bir tütün bu kadar hafif olamaz arkadaş diyip filtresiz içtim bir tane. bir şans elinizde sadece bu varsa ve sigara içmek niyetindeyseniz, filtresini söküp atın öyle için derim.

    ama bundan bir tane içen sigarayı bırakır, "oha bu ne lan bu da sigara mı?" diyerek.
hesabın var mı? giriş yap