34 entry daha
  • her yeni gelen yama ile 5 alınıp 1 verilen sınıftır. pvp'yi bir kenara koyalım, rogue oynamanın pis ve eğlenceli olduğunuda kabul edelim kenara koyalım. melee dps olarak sadece deri giymesi en büyük eksikliğidir. mage'lerle birlikte en fazla dmg vermesi gereken sınıfken malesef öyle değildir. bir rogue stun edeyim cheap shot yapayım diye moblarla uğraşırken bir death knight 3 vuruşta mobu kesiyorsa burada bir sıkıntı var demektir, biri plate biri leather giyen iki sınıf aynı dmg'i vermemelidir.

    özellikle arena olayları başladıktan sonra sınıflar arasında bir garip eşitlik sağlanması için bir çok özellik kurcalanmıştır, mage ve rogue bence bu olaydan en kötü etkilenen sınıf olmuştur.

    kendimden örnek vermem gerekirse, çok fazla spirit'im olduğundan dolayı holy priest'im ile neredeyse hiç durmadan mob kesebiliyorum, rogue'la ise oturup yemek yemem gerekiyor. bir mob'u indirme sürem arasında ise gerçekten çok büyük bir fark yok. ortalama bir lvl 75-80 holy priest de 1300-1500 +spell dmg var max 4-5 spell ile bir mobu indirebiliyorum, inner fire açıyorum cloth giymeme rağmen 5500 civarı bir armor'um var. olmadı shield'ım var.

    rogue ile hem heal yeteneğim yok, hem 2 3 mob aynı anda geldiğinde sadece dodge yeteneğime güvenebiliyorum, sap, blind güzel ama her zaman beklendiği gibi başlamıyor combat'lar. armor desek inner fire'ın verdiği kadar armor yok üstümde. ben stun edeyim diye uğraşırken dps düşüyorda düşüyor. combat olmak belki daha iyi bir çözüm olabilir ama o da rogue gibi olmuyor, sinsi sinsi birşeyler yapmak gerekli diye hissediyorum.

    wotlk'da şunu söyleyebilirim, pvp yi atın kenara, kimse rogue'u instance da grubuna almaz, bende olsam almam, görevi sap ve çilingirlik olan adamı kim ne yapsın, boss'lara karşı stun işlemiyor, dungeon'da mob'ların yarısıda ota-boka immune,e aggro çekersem 2 vuruşta ölüyorum, aggro çekmesemde aoe yapan boss'larda deli gibi dmg alıyorum, healer tank'ı ayakta tutma derdinde, deri giymiş adamın dragonun götünde* backstab yapcam diye ne işi var, plate giyen ve rogue kadar dmg veren sınıflar varken kim rogue'u ne yapsın?

    belkide ben artık oynamasını beceremiyorum...
48 entry daha
hesabın var mı? giriş yap