1 entry daha
  • trabzonlu bir ev arkadasınız var ise size bu farkı su sekillerde cok net gosterecektir:

    - dunku fenerbahce macı icin mactan bir saat once yaklasık 10 kisiyle falan ''naparuk alırmıyuk maçi'' baabında konustu adam. bunlardan birisi ise babasıydı, ve hikmet amca, kafamdaki baba imajını sktin attın resmen. hakemin annesinden girdi, kulak deliginden cıktı. yok boyle bir sey. anlattıgına gore dedesi de fanatikmis.

    - uc buyuklerden herhangi biri trabzon'a maca geldigi zaman sartlar ne olursa olsun maca gider. giremese bile stadın kapısından kufur eder. yanılıp bir sefer ben de giden ekibe dahil oldum. cektim boyle trabzonspor un dar kappa formasını. sanırım formadan amına koyim ya. anında kufur etmeye basladım. evlerden ırak.

    - tekrar hikmet amcaya donuyorum, gercekten cok acayip kufurler ediyor. yasını basını almıs ve normal hayatında gayet sakin bir insanın herhangi bir 3 buyuk macında berserk olması bu farkı cok net acıklıyor sanırım. hikmet amcayı tanısan sen de anlarsın sevgili okur.

    - ve son olarak bu bunye bunu da gordu; oncelikle salondaki fenerli/trabzonlu sayısı yaklasık 100/20, plazma tv nin altında kocaman bir fenerbahce bayragı, yanında ise nispeten ufak, tamam kabul baya ufak, bir trabzonspor bayragı. salona girer girmez bayraga atlamak, salon sahibine kufurler yagdırmak, fenerbahcelilere el hareketi cekmek ve oturup macı izlemek. mactan sonra cıkan kavgada dunyanın en temiz dayaklarından birini yiyip huzuru cıkıkcı ayse halada bulmak.

    evet, farkındayım, ''taraftarlarımı diyoz lan biz takımları diyoz'' seklinde yardırıyorsunuz icinizden. ben de diyorum ki en buyuk farkları taraftarlarıdır. ve sunu bilin, trabzonspor futbolcularının cogu bu taraftarlar arasından cıkar. ayık olun sopalayıvermesinler. hadi bakıyım.
20 entry daha
hesabın var mı? giriş yap