6 entry daha
  • muhalifin kralıyım. çok sandıkta görev yaptım. noktadan falan pusula iptal edilmez. gereksiz duyar.
    oyna geç.
    başlık sahibinin editine edit: elma ile armudu birbirine karıştırma. ömründe acaba kaç seçimde görev yaptın. senin o bahsettiğin seçimde de görevliydim. o dediğin oylar geçersizdi, devlet yasası ile(!) geçerli sayacaksın dediler. istanbul seçimini devlet yasası ile(!) iptal ediyoruz dediler ve ettiler. bunlar saçmalıkken de merak etme biz yine saçmalık diyorduk. ama atladığın bir nokta var. senin yaptığına da saçmalık demezsem, sırf senin gönlün olsun diye eyvaaaahhh, ayaklanın oylar gidecek diye yaygara koparırsam, istanbul seçiminin iptalini destekleyen seçmenle aramda bir gram fark yok demektir.
    saçmalık saçmalıktır. muhalifiz diye aptal saptal teorilere evet kardeş haklısın diyecek halimiz yok.
    edit-2: altta bir yazar da yazmış onu da ekleyeyim. o zaman bu mantıkla; sen tüm pusulalarda bu var diyorsun ve diyorsun ki tayyip dışında tüm oylar iptal edilecek, o zaman bütün sandıklarda silme tayyip çıkacak demektir. var mı bu soruya cevabın. yok tabi. ama ekşi de açtığın başlık geçer akçe kral. yaz döşe. çok fav alırsın.
    aktroll yaftası: işte böyle saçmalıklara saçmalık dedik diye kendini bilmezler başlığa gelip aktroll yazıyor. sonra adam diyor ki bu aktroll yanıltıyor milleti. al sana aktroll. bak istanbul seçimlerinde ne yazmışız. sene 2019.
    #88720637 #88393446 #87937291
    ama sizin muhaliften anladığınız sadece chpli. başka kimse muhalif olamaz. o yüzden fikrine her zıt kimseyi aktroll diye yaftalamaya bayılırsınız. zaten chp neden yıllarca sağ seçmeni kendine çekemedi sorusunun da cevabı bu. yukarıdaki adamın yazdığına körü körüne hurraaa desem oylar çalınıyor koşun desem 250 fav alır kral gibi takılırdım. mantıklı adam gibi yazınca aktroll diyorlar.
    aktrol diye yazanlar yukarıdaki bkzlere cevap vermezse de iftiracıdır. buyrun hodri meydan.
135 entry daha
hesabın var mı? giriş yap