274 entry daha
  • amazonun götünü yalayan yazarların doluştuğu başlıktır.

    adam istediği alışverişi istediği şekilde öder, taksit olarak düşündüyse kredi de çekerek öder bunun da şikayetini edebilir.

    adam taksit seçeneğini unuttuysa veya 2 gün sonra plansız çıkan bir masrafından dolayı komple almaktan bile vazgeçebilir.

    1. adama iade edin 14 günde paranızı verelim, siz yeniden taksitli ürün alın diye akıl veren amazonun kendisi. sonra biz denedik yapamadık diyen yine onlar. okumamışsın dediğin yazıyı amazonun kendi çalışanları okumamış ki böyle bir çözüm sunup sonra, -aa bizim yetkimiz yokmuş ki bu miktara lan. diyen yine amazon.

    2. sıkıntısı olduğu için sabrı da bittiğinden telaşla konuşması normal ve karşıdakinin böyle bir sıkıntısı yok, sadece günlük mesai saatinin gereklerini yerine getiriyor ki bu mesai saati zaten müşteri problemlerini çözmek üzerine. adamın hem ürünlerini hem parasını almışlar haftalardır bekletiyorlar.

    3. depo sürecinin fazla yavaş işlediğini amazonun kendi müşteri temsilcisi açıkça kabul ediyor ki, bu ne demek? çalışan mı az, çalışan işe alacaksın, yetkili mi az, yetki vereceksin. sorun neyse çözeceksin ki senin kendi çalışanın müşteriye rica niteliğinde böyle bir bilgi vermek zorunda kalmayacak.

    adama gelmiş, depo yetkilisi ile görüşmeniz mümkün değildir demek yerine yakın arkadaşına söyler gibi, ben görüşemedim 5 senedir diye dalga geçip üzerine de sosyal medya aracılığıyla sorunu dile getirmenizin sonucunu bize de söyleyin diye dalga geçiyor.

    ben bunların hepsini veya adamın panik olmasını anladım da, buradaki yazarların amazonun götünü neden yaladığını anlamadım abi.
    millet anasını babasını bu kadar korumaz burada neler saymış sövmüş lan.
41 entry daha
hesabın var mı? giriş yap