11 entry daha
  • hiç şüphesiz ki, sosyal medya hesaplarımızda yer alan profil fotoğraflarımızla veya mal gibi çıktığımız "haberim yokmuş gibi çek kanka." pozlarıyla alakası dahi olmayan bir yüz ifadesi. şeytan kulağına kurşun, hasbelkader biri fotoğraflasa, biyometrik pasaport vesikalıkları gibi kendimizi tanıyamayıp, üstüne bir de kendimizden tiksineceğimiz mayhoş bir görüntü. gelinin erkek kardeşinin düğün sonundaki halinden hallice...

    karizmanın yerle bir olduğu bu anlarda, 40 yılda bir görülen bu şapşal ifadenin daha seksi, daha tutkulu ve daha şehvetli olması bekleniyor ama değil şekerim. elbette ki sabah, öğle, akşam yetmezmiş gibi ikindi, yatsı ve kuşluk vakti de sevişen kıymetli ekşi sözlük yazarlarını tenzih ederim. onlar sürekli gördüklerinden alışkınlar ama olan var, olmayan var.

    insanoğlu güzel hatırlanmak, güzel anılmak ister. “yaşandı bitti saygısızca” şeklinde gerçekleşse de karizmatik bir bakış atayım, iniltili bir şekilde ismini haykırayım, öyle kıvrak olayım ki dansözler bile elime su dökemesin ister. sınırsız hayal gücünün verdiği yetkiyle seks esnasında hafızalarda yer edecek pozları başarıyla vereceğinden emin olur ama dedik ya, olağanüstü bu doğa olayı 40 yılda bir gerçekleşirken insan kasılır kalır. böyle mentollü sakız çiğnemiş de üstüne buz gibi su içmiş gibi “vay anamm!” bir ifade, limonu kabuğuyla yemiş gibi çarpılmış mimikler, çalışmayan kontrol kalemini prize soktuğu için elektrik akımına kapılmış gibi titreyen bir beden… ayol kim büyüleyici görünür bu halde?

    işin özü, ressamlara modellik yapmıyorsanız, sevişmeyin canikom.

    ~ lucjan jagodzinski - album erotyczny (1950)
    ~ david dawson - kate moss ve lucian freud (2005)
1 entry daha
hesabın var mı? giriş yap