1280 entry daha
  • “gamze mobbinge karşı dimdik durdu.” deniyor ya şaşıyorum. farklı dönemlerden, sergen, eray ve barış, neden gamze'ye karşı bilenmiş? acaba şefler tarafından aleni olarak kayırıldığını gördükleri için olabilir mi?

    gamze'nin takımı kaybeder, hemen “anam babam usulü” yemek isterler. 10 kişiden 7'si, “eray'ın tabağı seçilir” der; mehmet şef “ama o soğanı daha iyi terletti.” diye, kızarmış patlıcandan imam bayıldı yapan gamze'yi seçer.

    kendisi, kaptan olmasına rağmen, gram sorumluluk almadı. “yok yemeğin içine mi gireyim? yok yemeği tabağa ben mi koyayım?” dedi durdu. eksik ürün çıkması, teknik hatalar vs kaptanın suçudur, bu konuda barış haklı.

    bir de “takımı sabote etmenize izin vermem” diye, eray'a göz dağı veriyor. doğru, kendisi 2022'de, potaya girince, sabotajın alasını yapıp, sonra da safa yatardı. üstüne, insanları provoke edip, masumu oynardı. (bkz: burak kaya) kısacası, kişi kendinden bilir işi…

    sonuç olarak, şefler gamzeyi kadın kontenjanınından ilk 3'e sokmaya ant içmişler. bu uğurda, burcu, büşra ve güzide harcandı. kim bilir, daha niceleri harcanacak?
12835 entry daha
hesabın var mı? giriş yap