1881 entry daha
  • aston villa'ya transfer olmuş süper yıldız. kendisini kasımpaşa'ya attığı galibiyet golü ve içerdeki fener maçında 2 gol atıp 1 kırmızı kart aldırması ile hatırlayacağız.

    bu çocuk kesinlikle karakterli biri. transfer olduğu gün deprem oldu, kendisinin haberi yokken instagram'a ayna önünde çekildiği fotoğrafını koydu. depremden haberi olunca anında kaldırdı fotoğrafı. havalimanında karşılama istemedi. apar topar imzayı atıp depremzedeler için yardım kolisi paketlemeye gitti. kendisi için paylaşım yapıp, depremde vefat eden çocuğun anısına 17 numaralı formayı giyip, babasına baş sağlığı diledi. o fotoğraf hâlâ instagram'da duruyor. ilk lig maçında galibiyet golünü attığı maçtan sonra icardi kendisini eğlenceye davet edince türkiye böyle bir acı yaşarken kutlama yapamam dedi. istanbulspor maçında kırmızı kart gördükten sonra takip eden ilk maçında söze kırmızı kart için özür dilemekle başladı. transfer döneminde kendisini isteyen kulüplere "önce galatasaray ile anlaşın" diyerek kulübün elini güçlendirdi. müthiş karakter resmen.

    ayrıca bizim için müthiş bir referans olacak. zaniolo örneği varken mental sorunlar yaşayan süper yıldızlar belki de bizi öncelikli tercih edecekler. ve nasıl mancini, zaniolo'ya galatasaray'a gitmesi için tavsiyede bulunduysa ileride zaniolo'da başka futbolculara bizi tavsiye edecek.

    görüşürüz hırçın italyan aygırı. seni hiç unutmayacağız.
1112 entry daha
hesabın var mı? giriş yap