13 entry daha
  • yumuşak sesleri, kaliteli müzikleri ve mütevazi tavırlarıyla beni benden alan çifttir.
    yıllar önce abimle ankara' da geçirdiğim bir yaz, mira albümleriyle keşfetmiştim onları. bütün yaz dinlediğim ve dilim dönse bütün şarkılarını ezbere söyleyebileceğim kadar yerleşmişlerdi genlerime notaları. sonra izmir' e döndüm; bir gün sevgi yolu 'ndan geçerken tanıdık ezgiler çarptı kulağıma. ezgiler' in geldiği yerle arkadaş olduk sonra, onun sayesinde diğer albümlerini tanıdım, dinledim, dinledikçe daha çok sevdim, sevdikçe daha çok dinledim.

    ankara' ya düştü yolum o yıllarda okumak için. nerden bileyim onlarla tanıştığım şehirde göreceğimi onları. ertese gün en önemli dersimin finali olması ve o akşam oyunumuz olduğu için konsere geç yetişecek olmam hiç umrumda olmadı. ucu ucuna olsa da yetiştim. belki de en güzel anlarından biriydi hayatımın o konser. en önde, gözlerinin içine baka baka dinledim, eşlik edebildim şarkılarına. konser bittiğinde yanlarına gidip, onlara sarılmak istediğimi söylediğimde şaşırmadılar. sanki yıllardır tanıyor gibiydim.

    neden mi anlattım tüm bunları.
    aldığım duyumlara göre nisan sonunda ankara' ya gelebilirlermiş, eskiyeni bar 'a. içimde bir şeyler uçuştu, ben de sizlerle paylaşmak istedim.

    ertese günki finalime mi ne oldu. kaldım o dersten ve okulum 1 sene uzadı bu yüzden.
45 entry daha
hesabın var mı? giriş yap