4567 entry daha
  • bjk kongre üyesiyim.
    tam olarak neye tepki gösterildiğini cidden anlamıyorum.
    2-0’dan maç veriyorsan bu yönetimin değil şenol hocanın hatası.
    sergio ramos mevzusunu adam anlattı. 50 milyon euro o yaşta birine bağlanmaz. pepe geldi gördünüz. istediğimiz performansı vermedi. serhan çetinkaya “ ramos’un parasının bir kısmını ben verecektim kulüp sadece 3 milyon euro verecekti diyor. kusura bakmayın kimsenin lafıyla 50 milyon euro’luk maliyetin altına imza atılmaz.
    yıldız getirsin diyorsunuz. fikret orman takıma yıldız doldurdu. 4. olduk. yıldız transferi şampiyonluk demek değil. ayrıca rebic, ox ve bailly ligin çok üstünde. 2-3 hafta sonra takım oturunca anlayacaksınız.
    ligde adana trabzon konya gibi en sert deplasmanlar bitti. sadece gs deplasmanı var. yenilmezsek önümüz devasa şekilde açılacak. puan farkı şu anda suni. gs ve fb ligde daha doğru düzgün kimseyle maç yapmadı.
    kongre oluyor kimse aday olmuyor sonra başkan istifa etsin diye açıklama yapıyorlar. çok kahpece bu.
    tff başkanının açık açık husumet beslediği kulübümüze, başkanımıza sahip çıkacağınıza gidip sosyal medya trollerinin gazına geliyorsunuz. çok yazık.
    eşit: beşiktaşlılık bir duruştur, hayata bir bakıştır. biz bu yüzden gittik kulübe üye olduk, elimizden gelen desteği her ortamda veriyoruz. başkanın gereksiz linç edildiğini düşünüyorum. onana transferi dışında bu sene hata yok. kongrede aday bile olamayan korkak adamların gazıyla kaos çıkarmak beşiktaşlılığa yakışmaz. hele başkanına hakaret etmek hiç yakışmaz.
    efendi gibi düşünceme katılmayana saygı gösteririm ama küfredenin de anasını sikeyim. diyeceğim bu kadar.
    edit2: seba’yı istifa davet ettiniz, sedat bilgili geldi küfür yedi gitti, demirören gelsin dediniz sonra teneke bağlayıp kovaladınız, fikret’e efsane dediniz sonra adama paralar nerde dediniz en son çebi gelsin dediniz şimdi adama küfrediyorsunuz. herkes mi yanlış yaptı? mantalitenizi biraz değiştirip olayları sakin kafayla değerlendirmeniz gerekmiyor mu?
    edit3: serdar yerine sedat yazmışım.
865 entry daha
hesabın var mı? giriş yap