1235 entry daha
  • hasta bir beşiktaşlı olarak yinelemem gerekirse; beşiktaş'ın avrupa kupası organizasyonlarına katılımının yasaklanması gerektiğini bizlere gösteren 1453. maç. ayrıca avrupa kupaları tarihimize kara leke olarak giren sayısız maçtan da sadece biridir. bıktım abi avrupa kupası maçlarındaki hezimetlerden. 30 yılda 1 olur anlarım ama biz maşallah 2-3 yılda bir hezimet kesin var.

    daha önce bu fikrimi belirtmiş, onlarca polyanna beşiktaşlı'nın da küfrüne mağruz kalmıştım. neymiş şampiyonlar liginde yenilgisiz olarak gruptan çıkmışız. allah allah ne büyük bir başarı ya. ey ahali duyduk duymadık demeyin 120 yıllık beşiktaş camiası tarihinde 1 defa şampiyonlar ligi grubundan çıktı. hem de yenilgisiz bir şekilde. başarıya bak be. yazarken zevkten ereksyon oldum amk!

    arkadaş sizin bu aptal arabeskinizi sikeyim ben. bu maçın bahanesi olmaz arkadaş. emeği geçen kim varsa siktir olup gitmeli. yok 10 kişi kaldık, yok x kişi kötü oynadı, yok y kişi fomsuzdu cart curt. sikerim abi böyle bahaneleri ben. rakibin köy bile değil mezra takımı olan sadece bahisçilerin bildiği fc lugano isimli tüy siklet bir kulüp. abi son 3 kadıköy deplasmanında 10 kişi kalıp 4 gol atarak yendik fenerbahçe'yi haberiniz var mı? bu sebeple de maç çıkışında dayanamayıp beşiktaşlı bir salağa çattım. "ay kırmızı kart almasaydık böyle olmazdı" diye top top yorum yapıyordu. kırmızı kart alınca her şey bitecekse dünyadaki maçlar o dakikadan sonra oynanmasın o zaman. ulan rakibin tff 2. lig'de bile şampiyon olamaz. sen böyle bir takıma bu şekilde yeniliyorsan sikerler abi.

    delireceğim abi sonunda. yazıyorum olmuyor. siliyorum olmuyor. yazacak çok şey var ama bir bakıma uzatmak da istemiyorum ama uzadıkça da uzuyor.

    ben kabul etmiyorum abi bu skoru. en küçüğünden en büyüğüne bu skorun ortaya çıkmasına sebep olan herkesin amk! 120 yıllık bu camia kaşarların, ergen bokların, angut tiplerin alay edeceği bir hale geldiyse emeği geçen herkes siktir olup gidecek demektir. babamın oğlu olsa bile tanımam. beşiktaş benim ühassas noktalarımdan biridir abi. ben maç izlemek için zor şartlarda 1100 km yol geliyorum takıma bakıyorum her zerresine kadar berbat bir durumda. kulüp komple leş durumda haberiniz var mı acaba?

    türkiye'deki rakiplerimize bakıyorum da tamam galatasaray'ın kadrosu gözle görünür şekilde ligin en iyi kadrosu lakin sezona kendi rekorlarını kırarak giren fenerbahçe'nin kadrosu öyle düşündüğünüz gibi ultra süper bir kadro değil fakat bir motivasyonları var ve takım olmuş durumdalar. kötü oynayıp da kazandıkları maçlar da oldu bu sene ama kimse dillendirmedi bile. neden? çünkü her zerresine kadar güven veriyorlar. ortalama bir çok oyuncuları olmasına rağmen çok iyi gidiyorlar. ben iddia ediyorum şu an fenerin savunmasında oynayan adamlar bizde olsa bu çöpleri kim buldu diye diye sosyal medyadan futbolculara kadar ulaşıp morallerini bozardı bizim taraftar. sadece süper yıldız oyuncularınızın olması gerekmiyor abi. havayı yakalayıp pozitifi bastın mı olur bu iş. biz ise sezon başından beri her şeyimizle kötü ve nagatif gidiyoruz. oynamayan oyuncuya bile sallıyorlar. hatta türkiye ligininin çok üstünde olan oyuncularımız da bir maç kötü oynayınca sosyal medya lincine mağruz kalıp mal bağlıyorlar.

    bakın maç kazanılır kaybedilir inanın bana sorun yok lakin bu mezra takımına bu şekilde kay-be-de-mez-sin arkadaş. eğer karakteriniz varsa kaybettiğimiz an utanacak, başını eğip arkana bakmadan siktir olup gi-de-cek-sin.

    bir parantez de tribünlere yani taraftarımıza açmak istiyorum. tribünlerimiz son yıllarda olduğu gibi baş aşağı düşmeye devam ediyor. nerede o eski güçlü tribün, nerede modern stadla birlikte leş bir hale gelen yeni tribün? arada pi sayısı kadar bir sonsuzluk var. düz mantık olacak ama 16 küsür milyonluk şehirde henüz sezon başında olmamıza rağmen bir avrupa kupası maçında 42.500 kişilik stadı 38.000 - 40.000 arasinda bir sayıyla doldurmayan taraftara da sokayım abi. çoğu maçta olduğu gibi bu maçta da sohbet ettiğimiz kim varsa başka şehirden gelmiş. hatay, osmaniye, çorlu, antalya, izmir, kocaeli. nerede abi bu istanbul taraftarı. anadoludan gelenler olmazsa kasımpaşaspor'dan hallice olacağız galiba. zaten tribündeki yarak kürek işlere de girmiyorum bile. şu maçın kaybedilmesinde yönetim, teknik ekip, futbolcular ve beşiktaş basını kadar beşiktaş taraftarının da etkisi çok. kulübü korumak yerine sosyal medyanın gazına gelip kendi sporcularına sallayıp duruyorlar ve asıl sorunu unutuyorlar. böylece kanser hücresi büyümeye devam ediyor.

    bir de takmışlar bir fetösaray bilmem ne. hay sikeyim fetönüzü de bilmem kimi de. kendi işinize baksanıza arkadaş. federasyon başkanları zaten bok lakin siz kendi başkanınıza baktınız mı? her sene yarak kürek açıklamalar yaparak kulübü her alanda zor durumda bırakıyor. sadece futbol değil kulüple ilgili her alanda da böyle.

    canımı sıkan daha çok şey var lakin sadece birini daha yazmak istiyorum. özellikle avrupa kupası maçlarında bizim tribunlerin sosyete civarında bir alan açarak rakip takim taraftarına yer veriliyor. sanırım rakip kulübün özel davetlileri, aileleri falan. modern futbolun sikkoluklarından biri bu yapılan. her golden sonra deli gibi sevindiler bizim salaklar da tek kelime etmedi. medeniyet falan diyeceksiniz buna eminim ama bu futbola resmen ihanet, tribün kültürünün doğasına çok ters bir olay. haydi 4-1 kazanırsın. son golü onlar atar ses etmezsin ama böyle bir maçta yannda ayı gibi anıran tipler, ciyak ciyak öten kadınlar var ve tek kelime edilmiyor. sizin gibi taraftarın da ÿamk ben.

    neyse, çok uzadı ama inanın daha 50 sayfa dert yanarım size ama boşuna çabalar bunlar. sadece kendimi üzüyorum lakin ben sıkıldım arkadaş. bu kulübün pasifliğinden, efendilik ile enayilik arasındaki o ince çizgiyi ayırt edememesinden ve elbette özellikle sık sık avrupa kupası hezimetleri yaşamaktan sıkıldım. siktirin gidin beşiktaşımızı rezil rüsva ettiniz.

    peşin ot: yazım hatası ve cümle düşüklükleri varsa sonra düzeltirim. bu sinir ve stresle hiç uğraşamam şimdi. bu gece bize yine uyku yok.
130 entry daha
hesabın var mı? giriş yap