299 entry daha
  • batı'nın gaz vermesiyle kendini bir bok zanneden, bugünlerde ise yardım dilenciliğinde hiç olmadığı kadar fazla mesai yapan, şahsımı * çok büyük hayal kırıklığına uğratan hain. bloomberg'de çıkan makaleye bakın: tık (paywall ama yine de belki erişim imkanı olan vardır, paylaşayım dedim)

    sayfa yüklenene kadar ekran görüntüsüyle yakaladığım kısım şöyle: tık

    bak bak... rusya eğer "hepimizi öldürürse" siz kendi çocuklarınızı göndermek zorunda kalacaksınız, özür dilerim ama daha pahalıya patlayacak diyor.

    bunu söylerken yüzü hiç mi kızarmadı, merak ediyorum.

    birincisi, ulan it herif, bütün bu tatava sen nato'ya girmek istediğin için olmadı mı? eğer nato'ya girmek seni rusya'dan koruyacaksa, şu an neden nato üyeleri için endişeleniyorsun? yok eğer madem rusya seni aradan çıkardıktan sonra nato'yu karşısına alabilecek güçte... sen neye güvenerek ukrayna'yı bu ateşe attın?

    ikincisi, fatura daha ağır olacak ifadesi nedir? ukraynalıların ölümünde sıkıntı yok da amerikalılar ölürse daha mı üzücü olur? davalarını kesinlikle savunmuyorum ama öyle ya da böyle on binlerce, belki çok daha fazla ukraynalı bu savaşta öldü veya yaralandı. kaç tane aile dağıldı, kaç insan yerinden yurdundan oldu... bunlar önemli değil mi? batılı öldüğünde neden "daha ağır" oluyor bedel? ukraynalılarınki can değil mi?

    bunu ben kendi götümden uydurmuyorum arkadaşlar, aha bloomberg'de yazıyor işte. böyle bir orospu çocuğu çıkacağını hiç tahmin etmiyordum bu adamın.
43 entry daha
hesabın var mı? giriş yap